Our Products_Banner
OM OS

Vores produkter i Danmark

Vi er kendt for vores portefølje af globalt førende cigaretmærker. Og vi er i gang med at opbygge en ny portefølje af røgfrie alternativer.

Vores røgfrie produkter

Vores vision er at erstatte cigaretter med røgfrie produkter. Disse produkter er udviklet til at afgive en smagfuld og tilfredsstillende nikotinholdig damp – uden forbrænding og uden røg.

 Vores nuværende portefølje af røgfrie produkter indeholder fire forskellige produkter på forskellige stadier af udvikling og markedsføring. IQOS, som er det første af disse produkter, er allerede til salg på mange markeder rundt om i verden.

Som en af de første lande i verden, lancerede vi IQOS i Danmark i 2016. IQOS er primært tilgængelig i København og online på IQOS.dk. Tobakspindene, der sælges under navnet HEETS er tilgængelig i hele landet.

Se mere på www.iqos.dk

Vi fremlægger de ingredienser, der indgår i vores opvarmede tobaksvaremærker. Brug ingrediensfinderen nedenfor for at se, hvad hvert enkelt mærke indeholder.

classic-cig-iqos Filter PLA Crimpled Filter Tilsatte ingredienser til tobakken Filterpapir Heatstick-papir Filter Plug Wrapper PLA Crimpled Filter HAT Plug Wrapper Tobacco Plug Wrapper Hult rør
Heated Tobacco
NGREDIENSLISTE
MAKSIMALT ANVENDELSESNIVEAU
% I HEATSTICK'EN
CAS
MAKSIMALT ANVENDELSESNIVEAU
% I TOBAKKEN
FUNKTION CAS FEMA CoE
VÆLG ET MÆRKE
VÆLGE MODEL
VÆLG EMBALLAGE
  NGREDIENSLISTE
  MÆNGDE % mg/heatsticks
  VÆLG ET ANDET PRODUKT

  Vores cigaretmærker

  Vores portefølje af internationale og lokale mærker anføres af Marlboro, der er verdens bedst sælgende cigaretmærke. I den dyre ende suppleres Marlboro af Parliament og Virginia S. De førende mærker i vores mellemprisklasse er L&M, Lark, Merit, Muratti og Philip Morris. Andre førende internationale mærker omfatter Bond Street, Chesterfield, Next og Red & White.

  Selvom Philip Morris Danmark ikke var etableret før 2001 går historien om vores varemærker tilbage til 1950’erne. I dag forhandler vi cigaretmærkerne: Marlboro, Chesterfield, L&M og Skjold.

  Connect til vores mærker i Danmark

  Beklager, vi har ingen sådan webside i dit land.

  Vi fremlægger de ingredienser, der indgår i hvert eneste af vores forbrændings-tobaksvaremærker. Brug ingrediensfinderen for at se, hvad der er i hvert enkelt mærke. Begynd med at vælge et land, hvor produktet sælges.

  classic-cig Lim til sidesøm Monogram-blæk Cigaretpapir Tilsatte ingredienser til tobakken Filterpapir Filtreringsmateriale Filtermateriale filterlim
  Combustible Tobacco
  NGREDIENSLISTE
  MAKSIMALT ANVENDELSESNIVEAU
  % I CIGARET
  CAS
  MAKSIMALT ANVENDELSESNIVEAU
  % I TOBAKKEN
  FUNKTION CAS FEMA CoE
  VÆLG ET MÆRKE
  VÆLGE MODEL
  VÆLG EMBALLAGE
   NGREDIENSLISTE
   MÆNGDE % mg/cig
   VÆLG ET ANDET PRODUKT
   Del dette