rig-banner
FORSKNING OG INNOVATION

Robust forskning og strenge tests

Avanceret videnskabelig forskning og udvikling

Hele vores F&U organisation er fokuseret på at udvikle produkter, der opfylder brugernes behov, men som er mindre sundhedsskadelige end cigaretter for voksne rygere over hele verden. Vi stiller høje krav til os selv og byder gerne gæster indenfor på vores forskningsanlæg, så man kan se hvad vi laver. Vores metodologier og resultater deler vi med eksperter og lovgivere via peer-reviewed videnskabelige tidsskrifter, oplæg på konferencer og PMIScience.com.

Alle vores kliniske forsøg registreres på ClinicalTrials.gov. Vi byder også uafhængig kontrol af vores videnskabelige resultater velkommen.

Read more about PMI's rigorous 5 step assessment program

Vurdering af risikoreduktion

Det er vores mål at vores reducerede-risiko-produkter (RRP'er)1 en dag vil erstatte cigaretter. Vi følger et strengt, videnskabeligt vurderingsprogram for derved at kunne bevise, at et skifte til vores RRP'er mærkbart reducerer risikoen for sygdom i sammenligning med forsat rygning. Til denne vurdering gør vi brug af velkendte metoder indenfor toksikologi samt en innovativ systemtoksikologi-baseret tilgang til risikovurdering.

Vurderingen omfatter også det fulde spektrum af aktiviteter, lige fra oprindelig produktudvikling til kliniske forsøg og til overvågning af produkterne, når de først er kommet på markedet i forhold til en vurdering på længere sigt af produkternes bidrag til at reducere sundhedsskader.

leading edge research and development

Vores resultater til dato

Forsøgene vedrørende vores mest avancerede røgfrie alternativ, the Tobacco Heating System (THS)2, skrider hurtigt fremad. Det tyder på at THS har potentiale til at udgøre en reduceret sundhedsrisiko i sammenligning med forsat rygning for voksne rygere, der skifter totalt over til THS.

Når THS bruges som tilsigtet, frembringes der hverken forbrænding eller røg. Ifølge laboratorieundersøgelser har systemets aerosol også markant lavere niveauer af skadelige og potentielt skadelige bestanddele (HPHC'er) og er meget mindre giftig end cigaretrøg. Derudover viser vores forskning, at der er betydelig potentiale for et total skifte til THS blandt voksne rygere, samt en forsvindende lille interesse for THS blandt personer, der aldrig har røget eller som er holdt op med at ryge.

Vi har desuden forpligtet os på en uafhængig kontrol af vores resultater. Vi udgiver vores arbejde i peer-reviewed tidsskrifter, analyserer uafhængige undersøgelsesrapporter af vores forskning og har lanceret en crowd-sourcing platform, der gør det muligt at verificere resultaterne.

Vi bruger termen 'reduceret-risiko-produkter' (RRP'er) til at referere til produkter, der udgør, eller forventes at udgøre, eller har potentiale til at udgøre en reduceret sundhedsrisiko for rygere, der skifter til disse produkter vs fortsat rygning.

2 Udenfor USA sælges THS som IQOS.

Del dette