Philip Morris vil gjøre Norge røykfritt 

Det beste er å aldri begynne å røyke. For dem som røyker, er det best å slutte. De som ikke ønsker eller klarer å stumpe røyken, bør bytte til et røykfritt alternativ. 

Derfor endrer vi vår virksomhet for å skape en røykfri fremtid. Det gjør vi gjennom å erstatte sigaretter med røykfrie produkter til voksne som ellers vil fortsette å røyke. 

Antall ansatte

~21

Hovedmerker

Shiro, Kapten, Marlboro, L&M, Petterøes, Blue Master

Sweden sustainability article landscape 2

Vi ser bærekraft som en grunnleggende mulighet for innovasjon, vekst og målrettet, resultatdrevet, langsiktig verdiskaping. Derfor jobber vi hardt for å integrere bærekraft i alle deler av vår virksomhet. Den største og mest presserende negative eksternaliteten vår strategi tar sikte på å adressere, er helsekonsekvensene av sigarettrøyking.

Les mer om vår tilnærming til bærekraft her

Vi har vært kjent som et ledende internasjonalt sigarett- og tobakksselskap, men i 2016 gjorde vi vår nye visjon kjent: å levere en røykfri fremtid. I dag tilbyr vi nye røykfrie produkter som, selv om de ikke er uten risiko, er et mye bedre alternativ enn sigaretter. 

I løpet av de siste årene har vi investert mer enn 100 milliarder kroner i forskning og utvikling, og vi har flere enn 1,516 forskere som arbeider med å skape røykfrie alternativ til sigarettene. 

Over 25millioner voksne røykere verden over har byttet ut sigarettene med Philip Morris’ røykfrie alternativ, som nå er tilgjengelig i 73 land. Philip Morris Norway AS har hatt kontorer i Norge siden 2009, og i dag er vi 21 ansatte.

Røyking og helse

Download

General terms of purchase

download

Philip Morris Norway AS

Dronningens gate 8A,
0152 Oslo. (6th and 7th floor)
Norway

+47 23 10 03 60