Η κοινωνία μπορεί να αλλάξει μόνο όταν ο κάθε ένας από εμάς κάνει τη μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο. Σε αυτό πιστεύουμε, εμείς, οι άνθρωποι της Philip Morris Cyprus.

Γι' αυτό το λόγο, πριν ζητήσουμε από τους άλλους να αλλάξουν, πρώτοι αλλάζουμε εμείς. Συνεχώς. Κάθε μέρα αλλάζουμε προς το καλύτερο, τον τρόπο που εργαζόμαστε, το αποτύπωμά μας στο περιβάλλον, τη συνεισφορά μας στην οικονομία, τον ρόλο μας στην κοινωνία.

Η κοινωνία άλλωστε περιμένει από εμάς να ενεργούμε με υπευθυνότητα. Γι’ αυτό και είμαστε σαφείς: Δεν υπάρχει ασφαλές τσιγάρο. Η πιο ασφαλής επιλογή για έναν καπνιστή είναι να διακόψει το κάπνισμα. Παρ’ όλες όμως τις προσπάθειες να μειωθεί το κάπνισμα, το 2025 θα υπάρχουν παγκοσμίως περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι που θα συνεχίσουν να καπνίζουν, όπως εκτιμά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Σε όλους αυτούς οφείλουμε, ως πρωτοπόρος και υπεύθυνη εταιρία, να προσφέρουμε καλύτερες εναλλακτικές.

Η αρχή μας είναι ξεκάθαρη:

  • Αν δεν καπνίζεις, μην το ξεκινήσεις.
  • Αν καπνίζεις, να το διακόψεις.
  • Αν δεν το διακόψεις, άλλαξε.

Στο παρελθόν, τα προϊόντα της PMI - τα συμβατικά τσιγάρα – δεν μας επέτρεπαν να είμαστε ο καλύτερός μας εαυτός ως εταιρία.

Σήμερα όμως μπορούμε.

Με οδηγό την επιστήμη και όχημα την τεχνολογία, αναπτύσσουμε μια σειρά από επιστημονικά τεκμηριωμένα και τεχνολογικά εξελιγμένα προϊόντα που αποτελούν μια μεγάλη αλλαγή προς το καλύτερο. Μια καλύτερη εναλλακτική σε σχέση με το τσιγάρο.

Αυτή άλλωστε είναι η αποστολή μας: Να βελτιώσουμε τις ζωές όσων δεν διακόπτουν το κάπνισμα. Και το ανατρεπτικό μας όραμα μπορεί να φέρει μεγάλες θετικές αλλαγές.

Δεν μπορούμε όμως να το καταφέρουμε αυτό μόνοι μας. Χρειαζόμαστε τη συμβολή όλων: Των εθνικών Αρχών, της επιστημονικής κοινότητας, της κοινωνίας των πολιτών. Με φάρο την επιστήμη και τα δεδομένα. Με πίστη στη συμπερίληψη, τον διάλογο και τη συνεργασία.

Μαζί, μπορούμε να αφήσουμε το τσιγάρο στο παρελθόν και να αλλάξουμε την κοινωνία προς το καλύτερο.

Η Κύπρος ξεκινά τη μεγάλη, θετική αλλαγή. Με οδηγό την επιστήμη και όχημα την τεχνολογία, προχωράμε προς έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο.

Όλοι μαζί.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ

ShareΘέλεις να εργαστείς μαζί μας