Η ΡΜΙ αναπτύσσει και δοκιμάζει προϊόντα που παρέχουν νικοτίνη χωρίς τον επιβλαβή καπνό που παράγεται από το τσιγάρο - τα οποία όμως ικανοποιούν τις ανάγκες των ενήλικων χρηστών προϊόντων νικοτίνης.

Από το 2008 η ΡΜΙ έχει επενδύσει πάνω από >12.5 δισεκατομμύρια δολάρια, απασχολώντας πάνω από 1,586 επιστήμονες, μηχανικούς και τεχνικούς παγκόσμιας κλάσης. Εκατομμύρια καπνιστών παγκοσμίως έχουν ήδη στραφεί στο πρώτο από τα προϊόντα της ΡΜΙ που δεν παράγει καπνό τσιγάρου.

Η προτεραιότητά μας είναι σαφής - να στρέψουμε το συντομότερο δυνατόν χιλιάδες ενήλικων καπνιστών σε λιγότερο επιβλαβείς εναλλακτικές σε σχέση με το να συνεχίσουν το κάπνισμα.

Αυτά τα νέα προϊόντα προορίζονται μόνο για ενήλικους καπνιστές και όχι για όσους δεν έχουν καπνίσει ποτέ ή είναι πρώην καπνιστές.

Επινοώντας καλύτερα εναλλακτικά προϊόντα που ικανοποιούν τους περισσότερους καπνιστές.

Μια προσέγγιση κοινής λογικής για τη δημόσια υγεία

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα καπνίζουν το 2025, παρά τις εκστρατείες για να κόψουν το κάπνισμα. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για τη διακοπή του καπνίσματος, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει ένας μεγάλος αντίκτυπος στη δημόσια υγεία, προωθώντας εναλλακτικές σε σχέση με το κάπνισμα τσιγάρων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιούμε μεγάλες επενδύσεις σε εναλλακτικά προϊόντα που ικανοποιούν τους ενήλικους καπνιστές και είναι λιγότερο επικίνδυνα από το τσιγάρο.

Μάθε περισσότερα στο pmi.com

Δημιουργία εναλλακτικών προϊόντων λιγότερο επιβλαβών από το τσιγάρο

Πρωτοποριακά Προϊόντα για Καπνιστές

Η ΡΜΙ αναπτύσσει νέα προϊόντα με την προοπτική να αντικαταστήσουν τα τσιγάρα. Αυτό γίνεται με την εφαρμογή τεχνολογιών που δεν απαιτούν καύση και παράγουν έναν ατμό (αντί για καπνό) με νικοτίνη που ικανοποιεί τη γεύση.

Η ΡΜΙ σχεδιάζει όλα αυτά τα πρωτοποριακά προϊόντα με τρόπο που να ικανοποιεί τους ενήλικους καπνιστές, ώστε να στραφούν σε αυτά.

Μάθε περισσότερα στο pmi.com

Σε επιστημονικές βάσεις και με σχολαστικές δοκιμές

Κορυφαία επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη

Ολόκληρο το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της ΡΜΙ επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προϊόντων που ικανοποιούν τους ενήλικους καπνιστές σε όλο τον κόσμο και είναι λιγότερο επιβλαβή από το τσιγάρο. H PMI έχει θέσει υψηλά επιστημονικά πρότυπα και ακολουθούμε ένα αυστηρό πρόγραμμα αξιολόγησης.

Προσκαλούμε επίσης ανεξάρτητους οργανισμούς, για να πιστοποιήσουν τα αποτελέσματα των ερευνών μας.

Μάθε περισσότερα στο pmi.com

Share