Market Page Banner
COUNTRY

Hungary

hungary - shape

Üdvözöljük a Philip Morris Magyarország Kft-nél! 1992-ben alakultunk, miután a Philip Morris International megvásárolta az Egri Dohánygyárat. Mára az ország egyik vezető dohányipari cégévé váltunk.

Key Facts


Munkavállalók száma

Körülbelül 180


Fő márkacsaládok

Marlboro, Multifilter, Philip Morris, Chesterfield, RGD

Top_Employer_Hungary_2019

A Philip Morris Magyarország Kft. termékei országszerte elérhetők. Összesen megközelítőleg 150 munkavállaló dolgozik a Philip Morris Magyarország Kft-nél.

Márkaportfoliónk olyan nemzetközi márkacsaládokat tartalmaz, mint a Marlboro és a Philip Morris, de regionális és helyi márkacsaládokat is forgalmazunk, mint például a Multifilter márkacsalád.

 

A Philip Morris Magyarország Kft. aktívan kiveszi részét jótékonysági programokból, amelyekkel a kollégák lakó- és munkahelyi közösségeinek kezdeményezéseit támogatja. Tevékenységünkkel olyan programokhoz járulunk hozzá, mint a rászorulók megsegítése, valamint a helyi közösségek javát szolgáló kezdeményezések támogatása.

Philip Morris Magyarország Kft.

    Philip Morris Hungary Cigarette Trading Ltd.
    1085 Budapest
    Kálvin tér 12.
    Hungary

 

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 20. § (2) bekezdése alapján a Philip Morris Magyarország Kft. az alábbiakat teszi közzé:

A Philip Morris Magyarország Kft. a 2019. év során szponzorálásra nem fordított kiadást.

A Philip Morris Magyarország Kft. által a 2019. év során reklámra fordított kiadások összege 103.510.093 Ft.

 

Csatlakozna hozzánk?