A piac egyik vezető vállalataként egy fenntartható, füstmentes jövőn dolgozunk. A fenntarthatóság számunkra azt jelenti, hogy olyan hosszú távú értéket teremtünk, amely a társadalom javát szolgálja, miközben minimalizáljuk az üzleti tevékenységünk negatív külső gazdasági és környezeti hatásait. A fenntarthatóság kulcsa az üzleti átalakulás, amellyel célunk, hogy a cigarettát a múlt részévé tegyük, és azon felnőtt dohányzók számára, akik nem szoknak le, olyan alternatív technológiákat kínáljunk, amelyek jobb választást jelenthetnek a cigarettázás folytatásánál. 

careers intro

~ 150

MUNKAVÁLLALÓ

Célunk, hogy kiváló munkaadók és jó vállalati szereplők legyünk. Felelősek vagyunk a környezetért és a társadalomért, amelyben élünk és működünk. Küzdünk az illegális cigaretta-kereskedelem ellen. Büszkén támogatjuk azokat a közösségeket, ahol munkavállalóink élnek és dolgoznak. Kivesszük a részünket olyan programokból és kezdeményezésekből, amelyek jó ügyet szolgálnak, és elősegítik a tudományos alapokon nyugvó társadalmi párbeszédet. 

Nem csak termékeink gyártására és fejlesztésére fordítunk nagy figyelmet, hanem munkatársainkra is. A Philip Morris Magyarországnál hiszünk abban, hogy mindig a visszajelzésekre építve kell dolgozni, legyen szó a fogyasztóinkról, üzleti partnereinkről, vagy munkatársainkról. Folyamatosan arra törekszünk, hogy ezekre a visszajelzésekre építve jobb döntéseket hozzunk, és innovatív ötletekkel álljunk elő. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a munkatársaink össze tudják egyeztetni a munka és magánélet kihívásait, mivel úgy gondoljuk, hogy munkatársaink csak akkor tudnak igazán kiemelkedő szakmai teljesítményt nyújtani, ha kiegyensúlyozottak a munkahelyi és a családi körülményeik. Ezen törekvéseinket több szakmai szervezet is elismerte már, így többszörösen elnyertük a Családbarát Vállalat címet, a Top Employer díjat, illetve az Equal-Salary tanúsítványt.

3 dokumentumok

Dokumentumok

 • Dohányzás és egészség

  .pdf

  10/31/2016

  204.14 kb

 • Általános szerződési feltételek

  .pdf

  07/31/2018

  201.14 kb

 • PMI üzleti partner adatvédelmi tájékoztató

  .pdf

  02/24/2021

  627.66 kb

Philip Morris Magyarország Kft.

Philip Morris Hungary Cigarette Trading Ltd.
1085 Budapest
Kálvin tér 12.
Hungary

+ 36 1 450 4400

Philip Morris Magyarország Kft. termékeire vonatkozó fogyasztói észrevételt a következő elérhetőségeken teheti meg:

06 80 180 126

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 20. § (2) bekezdése alapján a Philip Morris Magyarország Kft. az alábbiakat teszi közzé:

A Philip Morris Magyarország Kft. a 2023. év során szponzorálásra nem fordított kiadást.

A Philip Morris Magyarország Kft. által a 2023. év során a Grtv. szerint meghatározott reklámra fordított kiadások összege 178.033.265 Ft.