Market Page Banner
COUNTRY

Hungary

hungary - shape

Üdvözöljük a Philip Morris Magyarország Kft-nél! 1992-ben alakultunk, miután a Philip Morris International megvásárolta az Egri Dohánygyárat. Mára az ország egyik vezető dohányipari cégévé váltunk.

Key Facts


Munkavállalók száma

Körülbelül 180


Fő márkacsaládok

Marlboro, Multifilter, Philip Morris, Chesterfield, RGD

Top Employer Hungary English 2017

A Philip Morris Magyarország Kft. termékei országszerte elérhetők. Összesen megközelítőleg 150 munkavállaló dolgozik a Philip Morris Magyarország Kft-nél.

Márkaportfoliónk olyan nemzetközi márkacsaládokat tartalmaz, mint a Marlboro és a Philip Morris, de regionális és helyi márkacsaládokat is forgalmazunk, mint például a Multifilter márkacsalád.

 

A Philip Morris Magyarország Kft. aktívan kiveszi részét jótékonysági programokból, amelyekkel a kollégák lakó- és munkahelyi közösségeinek kezdeményezéseit támogatja. Tevékenységünkkel olyan programokhoz járulunk hozzá, mint a rászorulók megsegítése, valamint a helyi közösségek javát szolgáló kezdeményezések támogatása.

Philip Morris Magyarország Kft.

    Philip Morris Hungary Cigarette Trading Ltd.
    1085 Budapest
    Kálvin tér 12.
    Hungary

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 20. § (2) bekezdése alapján a Philip Morris Magyarország Kft. az alábbiakat teszi közzé:

A Philip Morris Magyarország Kft. a 2016. év során szponzorálásra nem fordított kiadást.
A Philip Morris Magyarország Kft. által a 2016. év során reklámra fordított kiadások összege 79.981.080 Ft.

Csatlakozna hozzánk?