Munkavállalóink visszajelzései alapján elmondhatjuk magunkról, hogy akkor működünk a legjobban, amikor közösen alkotunk. Emellett fontosnak tartjuk, hogy szabadságunk legyen abban, hogy hogyan érjük el a céljainkat - mindezt pedig etikusan, az irányadó szabályokat figyelembe véve tegyük - ezáltal pedig alakítsuk a jövőt. Ahhoz, hogy ezt meg tudjuk valósítani, folyamatosan fejlődnünk és tanulnunk kell. Ennek lehetősége mindannyiunk számára adott, és vállalatunk ezt aktívan támogatja is. Mindezen törekvéseinket pedig az teszi teljessé, hogy mindannyian egyetlen világos célért dolgozunk: a füstmentes jövőért. 

Ez egy hatalmas változás, amelyhez minden kollégánk hozzátesz valamit, ezért fontosnak tartjuk a kollégák közötti csapatmunkát, valamint az innovatív gondolkodás elismerését. Csatlakozz hozzánk és neked is lehetőséged lesz az ötleteiden keresztül alakítani a füstmentes jövőt.

Jelentkezz és írj történelmet velünk!

#MakeHistory​ at Philip Morris Hungary

5:31

make history video thumbnail

Kollégáink történetei

 

Holecz Tímea2

7 évvel ezelőtt vállalati auditorként csatlakoztam a PMI-hoz. Az azóta eltelt évek alatt lehetőségem volt 5 különböző munkakörben kipróbálnom magamat több országban, köztük Svájcban és Egyiptomban is. Az a tapasztalat, hogy különféle csapatokban dolgozhattam, megtanított arra, hogy mindig érdemes a dolgokat más szempontból is megvizsgálni, és hogy a különböző vélemények nagyszerű ötleteket eredményezhetnek. Minden országban mindig új kihívásokkal kellett szembenéznem, ami segített abban, hogy kilépjek a saját komfortzónámból és folyamatosan fejlődjek, új tapasztalatokkal gazdagodjak. Jelenleg a magyarországi csapat tagja vagyok és Üzletfejlesztési és Tervezési vezető pozícióban dolgozom, ahol izgalmas úton vagyunk a füstmentes jövő felé. Nagyszerű lehetőségnek tartom, hogy ebben az időszakban dolgozhatok itt, amikor a mindennapi munkánkkal hatásunk van a jövő alakulására.

Holecz Timea, Manager Business Development & Planning
Takács Norbert2

A füstmentes jövő egy olyan küldetés, amivel teljesen azonosulni tudok. Ez volt az egyik fő oka annak, hogy csatlakoztam a PMI-hoz. Azóta én is részese lettem ennek a figyelemre méltó átalakulásnak, amelynek során a világ vezető dohányipari vállalatából egy tudományos-technológiai alapokon működő vállalat válik. A külső-kormányzati kapcsolatok felelőseként egyik fő feladatom, hogy az érintett politikusok, jogalkotók, vállalati és egyéb külső szereplők megismerjék a PMI füstmentes jövőképét a tudományos alapokon nyugvó döntéshozatal és párbeszéd érdekében. Úgy hiszem, a jövőt csak úgy alakíthatjuk, ha ebben a külvilág is partnerünk.

Takács Norbert, Manager Government Affairs, External Affairs
Harkány Zsuzsanna

Lassan 16 éve dolgozom a PMI-nál. A hosszú évek alatt számtalan csapatban volt lehetőségem kipróbálni magamat. Ezen idő alatt megtapasztalhattam, hogy a cégnél a munkavállalók egészsége mindig központi helyen áll. A health & wellbeing programok keretein belül a vállalat támogatja a különböző sportversenyeken való részvételt, illetve a házon belüli egészséges életmóddal kapcsolatos programok szervezésére is nagy hangsúlyt fektet. Korábban mindig kizárólag egyedül futottam, azonban néhány évvel ezelőtt váltóban indultunk a kollégákkal egy maratonon. Ekkor döbbentünk rá, hogy milyen sokan szeretjük a futást a cégnél. Azóta egyre többen vagyunk, összeköt minket a sport szeretete, függetlenül attól, hogy melyik osztályon és mióta dolgozunk a vállalatnál. A közösség ereje többször megmutatkozott, hiszen a közös sportolás az egyik legjobb csapatépítés. Ahogy a mindennapokban, a sportban is vannak néha hullámvölgyek, viszont ha mindezt nem egyedül, hanem csapatban teljesítjük, akkor nincsen lehetetlen.

Harkány Zsuzsanna, Activator Coordinator
Nádas Ágoston

2020-ban a megváltozott munka- és életkörülmények mindannyiunkat új kihívások elé állítottak. Az otthoni munkavégzés összeegyeztetése a kisiskolás tanulással nálunk sem volt mindig egyszerű, de a rugalmasan alakítható munkaidővel sikerült hatékonyabban túllendülni a nehezebb időszakokon mind család, mind munka tekintetében. Amikor az egyik héten kicsit több a munkahelyi feladat; közelednek a határidők és haladni kell több projekttel is párhuzamosan akkor a következő héten mindig igyekszem úgy beosztani a munkaidőmet, hogy többet tudjunk együtt lenni a családdal. Azt pedig külön élvezem, hogy az új hobbim is belefér a napirendembe, mert ha éppen a szokásos kertvárosi bringaköröm kicsit elhúzódik reggel, akkor a rugalmas munkaidőnek köszönhetően délután tudok haladni az aznapi feladataimmal.

Nádas Ágoston, IT Systems Analyst

Oszd meg ezt az oldalt