Our Products_Banner
O nama 

Naši proizvodi u Srbiji

Poznati smo po svom porfoliju vodećih brendova cigareta, a sada gradimo novi porftolio alternativnih proizvoda bez duvanskog dima.

Naši proizvodi bez duvanskog dima

Naša vizija je da cigarete zamenimo proizvodima bez duvanskog dima koje sami razvijamo i prodajemo. Ovi proizvodi su napravljeni tako da proizvode paru zadovoljavajućeg ukusa koja sadrži nikotin, bez sagorevanja i bez dima. 

 Naš trenutni portfolio proizvoda bez duvanskog dima se sastoji od četiri proizvoda u različitim fazama razvoja i komercijalizacije. IQOS, prvi od ovih proizvoda, već je dostupan na tržištima širom sveta. 

U Srbiji smo lansirali IQOS u aprilu 2017. godine, u Beogradu i Nišu. Za više informacija o proizvodu, maloprodajnim mestima i korisničkoj podršci posetite https://rs.iqos.com

Naši brendovi cigareta

Naš portfolio internacionalnih i lokalnih brendova predvodi Marlboro, najprodavanija cigareta na svetu. Uz Marlboro, u premium cenovnoj kategoriji su i Parliament i Virginia S. Naši vodeći brendovi u srednjoj cenovnoj kategoriji su L&M, Lark, Merit, Muratti i Philip Morris. Ostali vodeći internacionalni brendovi su Bond Street, Chesterfield, Next i Red & White.

U Srbiji smo najveća duvanska kompanija i tržišni lider zahvaljujući međunarodnim robnim markama iz Philip Morris International portfolija kao što su Marlboro, Parliament, L&M i Bond Street.

Povežite se sa našim brendovima u Srbiji

Nažalost, internet stranica brenda nije dostupna na vašem lokalnom tržištu.

Dostavljamo podatke o sastojcima koji idu u svaki naš brend konvencionalnih duvanskih proizvoda (koji se baziraju na principu sagorevanja). Putem pretraživača sastojaka, saznajte šta se nalazi u svakom proizvodu. Počnite tako što ćete izabrati zemlju gde se proizvod prodaje.

classic-cig Lepak na rubovima omotača Monogram štampa Cigaretni papiri Sastojci dodati duvanu Spoljni omotači filtera Materijal za filtraciju Omotač filtera Lepak za filter
Combustible Tobacco
LISTA SASTOJAKA
MAKSIMALNI NIVO UPOTREBE
Procenat za deklaraciju cigarete
CAS
MAKSIMALNI NIVO UPOTREBE
% U DUVANU
funkcija CAS FEMA CoE
IZABERITE BREND
IZABERITE Varijantu
IZABERITE STIL PAKLICE
    LISTA SASTOJAKA
    IZNOS % mg/cig
    IZABERITE DRUGI PROIZVOD

    Informacije o proizvodima koje se nalaze na našoj internet stranici je kompanija Philip Morris International dobrovoljno objavila u svrhu informisanja potrošača. Ove informacije se ne mogu koristiti od strane državnih organa za neke druge potrebe. Kompanija Philip Morris International dostavlja zvanične izveštaje relevantnim državnim organima u skladu sa važećim propisima.

    Podelite ovu priču