Naši proizvodi u Srbiji

Poznati smo po svom porfoliju vodećih brendova cigareta, a sada gradimo novi porftolio alternativnih proizvoda bez duvanskog dima.
our products market sites

Naši proizvodi bez duvanskog dima

Naša vizija je da cigarete zamenimo proizvodima bez duvanskog dima koje sami razvijamo i prodajemo. Ovi proizvodi su napravljeni tako da proizvode paru zadovoljavajućeg ukusa koja sadrži nikotin, bez sagorevanja i bez dima. 

Naš trenutni portfolio proizvoda bez duvanskog dima se sastoji od četiri proizvoda u različitim fazama razvoja i komercijalizacije. IQOS, prvi od ovih proizvoda, već je dostupan na tržištima širom sveta. 

U Srbiji smo lansirali IQOS u aprilu 2017. godine, u Beogradu i Nišu. Za više informacija o proizvodu, maloprodajnim mestima i korisničkoj podršci posetite https://rs.iqos.com

Naši brendovi cigareta

Naš portfolio internacionalnih i lokalnih brendova predvodi Marlboro, najprodavanija cigareta na svetu. Uz Marlboro, u premium cenovnoj kategoriji su i Parliament i Virginia S. Naši vodeći brendovi u srednjoj cenovnoj kategoriji su L&M, Lark, Merit, Muratti i Philip Morris. Ostali vodeći internacionalni brendovi su Bond Street, Chesterfield, Next i Red & White.

U Srbiji smo najveća duvanska kompanija i tržišni lider zahvaljujući međunarodnim robnim markama iz Philip Morris International portfolija kao što su Marlboro, Parliament, L&M i Bond Street.

Dostavljamo podatke o sastojcima koji idu u svaki naš brend konvencionalnih duvanskih proizvoda (koji se baziraju na principu sagorevanja). Putem pretraživača sastojaka, saznajte šta se nalazi u svakom proizvodu.

Share this page