Market Page Banner
COUNTRY

Serbia

serbia - shape

Добродошли у огранке Philip Morris International-а (PMI) у Србији. Ми данас послујемо кроз два ентитета, Philip Morris Operations a.d. Niš (PMOP) и Philip Morris Services d.o.o (PMSE), и запошљавамо више од 900 људи широм земље.

У октобру 2003. године, PMI је приватизовао највећу српску фабрику дувана – ДИН „Фабрику дувана“ а.д. Ниш (ДИН). У том тренутку ДИН је имао више од једног века искуства у производњи цигарета. У протеклих дванаест година PMI је уложио више од 800 милиона долара у своју српску филијалу, чиме остаје један од највећих инвеститора у земљи. Фабрика у Нишу једна је од најмодернијих у глобалној мрежи фабрика компаније PMI.

Кључне чињенице


Број запослених

> 900


Најзначајније робне марке

Marlboro, Parliament, L&M, Bond Street, Chesterfield, Дрина

top employer serbia

Данас представљамо највећу дуванску компанију у земљи. Наше снажно тржишно вођство је резултат водећих међународних робних марки из производног асортимана Philip Morris International-а, као што су Marlboro, Parliament, L&MBond Street, Chesterfield и Next, као и домаћe робнe маркe Дрина.

Током протеклих дванаест година у Србији, уложили смо преко 16.9 милиона долара у донације за подршку заједници. Значајно доприносимо развоју заједнице кроз програме усмерене на подстицај запошљавања, образовање,  бригу о животној средини и одрживи развој, као и осталим кључним проблемима заједнице. Наши стратешки донаторски програми „Покрени се за посао“  и„Покрени се за будућност“  усмерени су на подршку предузетништву и покретању малих и породичних предузећа као и оснаживању младих како би се они мотивисали да остану у заједници и активно се укључили у њен развој.

Седиште

  Philip Morris Services d.o.o. Beograd (PMSE)
  Булевар Зорана Ђинђића 64a
  Београд
  Србија

Фабрика

  Philip Morris Operations a.d. Niš (PMOP)
  Булевар 12. фебруар 74
  Ниш
  Србија

Želite da budete deo naše kompanije?