Market Page Banner
O nama

Srbiji

serbia - shape

Dobrodošli u ogranke Philip Morris International-a (PMI) u Srbiji, gde danas poslujemo kroz dva entiteta, Philip Morris Operations a.d. Niš (PMOP) i Philip Morris Services d.o.o (PMSE), i zapošljavamo više od 900 ljudi širom zemlje.

Od 2003. godine, PMI je privatizovao najveću srpsku fabriku duvana – DIN „Fabrika duvana“ a.d. Niš (DIN). U tom trenutku DIN je imao više od jednog veka iskustva u proizvodnji cigareta. Od 2003. godine PMI je uložio više od 800 miliona dolara u svoju srpsku filijalu, čime ostaje jedan od najvećih investitora u zemlji. Fabrika u Nišu jedna je od najmodernijih u globalnoj mreži fabrika kompanije PMI.

Ključne činjenice


BROJ ZAPOSLENIH

> 900


NAJZNAČAJNIJE ROBNE MARKE

Marlboro, Parliament, L&M, Bond Street

Danas predstavljamo najveću duvansku kompaniju u zemlji. Naše tržišno vođstvo je rezultat vodećih međunarodnih robnih marki iz proizvodnog asortimana Philip Morris International-a, kao što su Marlboro, Parliament, L&M i Bond Street.

Tokom proteklih četrnaest godina u Srbiji, uložili smo preko 17 miliona dolara u donacije za podršku zajednici. Značajno doprinosimo razvoju zajednice kroz programe usmerene na podsticaj zapošljavanja, preduzetništvo, obrazovanje i nauku. Strateški donatorski programi koje podržavamo - „Pokreni se za posao“, “Pokreni se za budućnost” i „Pokreni se za nauku“ usmereni su na podršku preduzetništvu i pokretanju malih i inovativnih preduzeća kao i osnaživanju mladih kako bi se oni motivisali da ostanu u zajednici i aktivno se uključe u njen razvoj.

Sedište

  Philip Morris Services d.o.o. Beograd (PMSE)
  Bulevar Zorana Đinđića 64a
  11070 Beograd
  Srbija

Fabrika

  Philip Morris Operations a.d. Niš (PMOP)
  Bulevar 12. februar 74
  18106 Niš
  Srbija
Podelite ovu priču