PMI - Philip Morris International

Philip Morris International is one of the world’s leading international tobacco companies, with a diverse workforce from every corner of the globe.
lausanne-operations-center-rhodanie-outside-banner-market-article

Ko smo mi 

Posvećeni smo tome da budemo sjajan poslodavac i dobar korporativni građanin. Težimo da budemo ekološki i društveno odgovorni. Posvećeni smo borbi protiv ilegalne trgovine cigaretama. Ponosni smo što pružamo podršku lokalnim zajednicama u kojima nabavljamo duvan i gde naši zaposleni žive i rade.

Šest od 15 najprodavanijih brendova na svetu, koji su prisutni na više od 180 tržišta, uključujući i Marlboro, brend broj jedan u svetu, pripadaju nama. Naša proizvodnja se odvija u 50 fabrika.

Želimo da uradimo nešto stvarno revolucionarno – da cigarete zamenimo proizvodima koje trenutno razvijamo i prodajemo, a koji su bez duvanskog dima. 

Zbog toga se naš tim od preko 1,586 posvećenih naučnika, inženjera i tehničara bavi razvijanjem manje štetnih alternativa cigaretama u naša dva Centra za istraživanje i razvoj u Švajcarskoj i Singapuru.

To je najveća promena pravca u našoj istoriji, ali uvereni smo da je to pravi put - za naše potrošače, kompaniju, akcionare i društvo.

To learn more about how we’re delivering a smoke-free future, click on the link below.

NAŠA VIZIJA

Share this page