Market Page Banner
O nama

PMI - Philip Morris International

Ko smo mi 

Philip Morris International je vodeća globalna duvanska kompanija koja zapošljava preko 69,600 ljudi iz svih krajeva sveta. Posvećeni smo tome da budemo sjajan poslodavac i dobar korporativni građanin. Težimo da budemo ekološki i društveno odgovorni. Posvećeni smo borbi protiv ilegalne trgovine cigaretama. Ponosni smo što pružamo podršku lokalnim zajednicama u kojima nabavljamo duvan i gde naši zaposleni žive i rade.

Šest od 15 najprodavanijih brendova na svetu, koji su prisutni na više od 180 tržišta, uključujući i Marlboro, brend broj jedan u svetu, pripadaju nama. Naša proizvodnja se odvija u 39 fabrika u 32 različite zemlje.

69,600

ZAPOSLENIH ŠIROM SVETA

400+

NAUČNIKA, INŽENJERA I TEHNIČARA KOJI RADE NA PROIZVODIMA BEZ DUVANSKOG DIMA U CENTRU ZA ISTRAŽIVANJA I RAZVOJ

180+

TRŽIŠTA NA KOJIMA SE PRODAJU NAŠI PROIZVODI

Želimo da uradimo nešto stvarno revolucionarno – da cigarete zamenimo proizvodima koje trenutno razvijamo i prodajemo, a koji su bez duvanskog dima. 

Zbog toga se naš tim od preko 400 posvećenih naučnika, inženjera i tehničara bavi razvijanjem manje štetnih alternativa cigaretama u naša dva Centra za istraživanje i razvoj u Švajcarskoj i Singapuru.

To je najveća promena pravca u našoj istoriji, ali uvereni smo da je to pravi put - za naše potrošače, kompaniju, akcionare i društvo.

Da biste saznali nešto više o tome kako stvaramo budućnost bez duvanskog dima, pozivamo vas da pročitate naš Manifest.


Podelite ovu priču