Philip Morris vill göra Sverige rökfritt 

Det bästa är att aldrig börja röka. Den som röker bör sluta eller åtminstone ges incitament att byta till rökfria alternativ.

Därför vill vi ändra vår verksamhet från grunden för att skapa en rökfri framtid. Det gör vi genom att ersätta cigaretter med rökfria produkter till vuxna som annars skulle fortsätta röka.

 

VÅRA STÖRSTA MÄRKEN

IQOS, Kapten, Marlboro, L&M, Chesterfield

Vi ser hållbarhet som en grundläggande möjlighet till innovation, tillväxt och långsiktigt värdeskapande som både är målinriktat och drivet av vår möjlighet att påverka. Därför arbetar vi hårt för att integrera hållbarhet i alla delar av vår verksamhet. Där vi kan göra störst avtryck är vår strategi som fokuserar på att minska hälsoeffekterna av cigarrettrökning.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här

Vi var kända som ett ledande internationellt cigarett- och tobaksföretag, men 2016 kommunicerade vi vår nya vision: att leverera en rökfri framtid. Idag erbjuder vi nya rökfria produkter som, även om de inte är riskfria, är ett mycket bättre alternativ än cigaretter.

De sista åren har vi investerat mer än >12.5 miljarder USD i forskning och utveckling och vi har fler än 1,586 forskare som arbetar med att skapa alternativ till cigaretterna. Vår nya produktportfölj med rökfria produkter i Sverige består hittills av heat-not-burn-produkterna IQOS (system för uppvärmning av tobak) och Heets (rökfri tobak som används med IQOS). 

2022 uppskattade vi att cirka 15,3 miljoner vuxna rökare runt om i världen redan bytt ut sina cigaretter mot Philip Morris heat-not-burn-produkter. Dessa finns tillgänglig för försäljning på 71 marknader. Philip Morris AB har funnits i Sverige sedan 1969. Idag har vi ungefär 150 personer anställda i Sverige.

Vår nya produktportfölj med rökfria produkter i Sverige består hittills av heat-not-burn-produkterna IQOS (system för uppvärmning av tobak) och Heets (rökfri tobak som används med IQOS). 

Rökning och hälsa

Download

General terms of purchase

download

Philip Morris AB

Karlavägen 108
104 51 Stockholm
Sverige

 

+46 8440 59 40