Philip Morris pyrkii savuttomaan Suomeen

Paras vaihtoehto on olla koskaan aloittamatta tupakanpolttoa. Sen, joka polttaa, pitäisi lopettaa, tai hänellä olisi oltava mahdollisuus siirtyä savuttomiin vaihtoehtoihin. Tämän vuoksi haluamme muuttaa toimintaamme ja edistää savutonta tulevaisuutta.

Työntekijöiden määrä

Noin 20

pakistan-sustainability-thumbnail
Sweden sustainability article landscape 2

Kestävä kehitys on meille perustavanlaatuinen mahdollisuus innovointiin ja kasvuun sekä määrätietoiseen, vaikutuslähtöiseen pitkän aikavälin arvojen luomiseen. Teemme lujasti töitä integroidaksemme kestävän kehityksen kaikkeen liiketoimintaamme. Suurin ja kiireellisin negatiivinen vaikutus jonka vähentämiseen strategiamme keskittyy, on tupakan polttamisen terveysvaikutukset.

Lue lisää lähestymistavastamme kestävään kehitykseen täältä

Teemme sen korvaamalla poltettavat savukkeet savuttomilla tuotteilla. Kohderyhmänä ovat aikuiset tupakoijat, jotka muutoin jatkaisivat savukkeiden polttamista. Strategiamme on sama kaikkialla maailmassa.

Philip Morris on tunnettu kansainvälinen tupakkayhtiö, joka julkisti 2016 uuden globaalin visionsa savuttomasta tulevaisuudesta. Vaikka nämä tuotteet eivät ole riskittömiä, ovat ne savukkeita parempi vaihtoehto aikuisille tupakoijille. Viime vuosien aikana yhtiö on investoinut savuttomien tuotteiden tutkimukseen ja tuotekehitykseen yli kuusi miljardia euroa, ja se työllistää yli 400 tutkijaa, jotka kehittävät vaihtoehtoja savukkeille. 

Philip Morris Finland Oy on toiminut Suomessa vuodesta 2004. Yhtiöllä on Suomessa 20 työntekijää. 

Tupakointi ja terveys

Download

General terms of purchase

download

Philip Morris Finland Oy

Itämerenkatu 3
00180 Helsinki

 

+358 (0) 207 600 600