market_banner
Over ons

PMI - Philip Morris International

Wie we zijn

Philip Morris International is een van 's werelds grootste internationale tabaksondernemingen, met ongeveer 73,500 werknemers uit de hele wereld. We willen naast een goede werkgever ook een bedrijf zijn die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt, voor mens en milieu. Daarnaast gaan we de strijd aan met de illegale sigarettenhandel. En ondersteunen we de gemeenschappen waar we ruwe tabak kopen, en waar onze werknemers werken en wonen. 

Zes van de grootste 15 internationale merken, waarmee we meer dan 180 markten bedienen, maken deel uit van ons portfolio. Inclusief Marlboro, ‘s werelds grootste merk. We hebben 38 productiefaciliteiten in 32 landen. 

Onze producten vinden hun weg naar 150 miljoen consumenten wereldwijd. Wie ervoor kiest om te blijven roken, kan bij ons terecht voor de beste kwaliteitsproducten. Maar dat is niet waar onze visie voor de roker ophoudt.

73,500

werknemers wereldwijd 

400+

wetenschappers, ingenieurs en technici werken aan onze rookloze producten

180+

markten waar onze producten worden verkocht

We hebben een drastisch besluit genomen – het vervangen van sigaretten door het ontwikkenen en op de market brenegen van rookloze producten. 

In onze Research & Development-centra in Zwitserland en Singapore werken meer dan 400 toegewijde wetenschappers, ingenieurs en technici aan minder schadelijke alternatieven.

Het is de grootste verandering uit onze bedrijfshistorie. Tegelijkertijd is het de juiste stap voor onze consumenten, ons bedrijf, onze aandeelhouders en de maatschappij in het algemeen. 

Lees ons Manifest en ontdek zelf hoe we werken aan een rookvrije toekomst.

 

Deel dit verhaal