Wij willen sigaretten zo snel mogelijk vervangen door het ontwikkelen en op de markt brengen van alternatieven voor roken, die een betere keuze zijn dan het doorroken van sigaretten. Wij richten ons op een rookvrije toekomst en hebben hier ambitieuze doelstellingen voor geformuleerd. 

Dankzij de verbeeldingskracht en het doorzettingsvermogen van duizenden mensen bij PMI hebben we rookvrije alternatieven ontwikkeld. En daar blijft het niet bij. PMI gaat namelijk verder en investeert in een portfolio van innovatieve producten die niet gebaseerd zijn op nicotine.

Dus of het nu gaat om de ontwikkeling van nieuwe producten, de commercialisering ervan, of wetenschappelijke onderzoek, wij werken dagelijks aan onze transformatie.

Wil jij deel uitmaken van deze transformatie? Wil jij ons team in Nederland komen versterken om deze verandering te realiseren? Ontdek dan hieronder de vacatures.

26 Job Opportunities Found

  Department

  Department

  Contract

  Contract

  13 Job Opportunities Found

   Department

   Department

   Contract

   Contract

   top_employer_global_2021-border-centered

   Top Employer

   We zijn enorm trots dat we in 2021 opnieuw beloond zijn met het Top Employer certificaat. Dit is het 9e jaar op rij dat we het lokale, Europese en wereldwijde Top-Employer certificaat mogen ontvangen.

   Top Employer is een certificering die de werkomgeving binnen een bedrijf beoordeelt en verbetert via intensieve feedbacksessies. Deze sessies evalueren een bedrijf op verschillende belangrijke HR-thema's.

   De certificering is niet alleen een herkenbaar symbool van onze huidige werknemersvoorwaarden, maar voor ons ook een manier om deze verder te optimaliseren. Zo werken we met het Top-Employer instituut samen om een nog betere werkgever te kunnen worden.

   Badge for 2021 Bloomberg Gender-Equality Index (GEI)

   Bloomberg GEI

   Onze wereldwijde EQUAL-SALARY-certificering, die we in 2019 hebben gekregen, is een duidelijk bewijs van ons streven naar gelijke beloning. We zorgen er niet alleen voor dat we vrouwen en mannen gelijk betalen voor gelijk werk, maar we hebben ook beleid en richtlijnen voor flexibele werkregelingen en ouderschapsondersteuning.

   In 2020 hebben we voor het eerst deelgenomen en zijn we geselecteerd voor opname in de Bloomberg Gender-Equality Index (2021), welke bestaat uit bedrijven die zich inzetten voor transparantie in genderrapportage en het bevorderen van de gelijkheid van vrouwen op de werkplek.