Market Page Banner
OM OS

PMI - Philip Morris International

Hvem er vi 

Philip Morris International er verdens førende internationale tobaksfirma med en mangfoldig medarbejderstab på over 71,000 personer fra alle verdens hjørner. Vi arbejder på at være en god arbejdsgiver og en god virksomhed for samfundet. Vi stræber efter at være en miljømæssigt og socialt ansvarlig virksomhed. Vi er engageret i at bekæmpe den illegale handel med cigaretter. Og vi er stolte over at støtte de samfund, hvor vi køber vores tobak og hvor vores ansatte bor og arbejder.

Seks af verdens førende internationale 15 cigaretmærker, der omfatter mere end 180 markeder, er vores, herunder Marlboro, der ligger nr. et i verden. Vi driver 39 produktionsanlæg i 32 forskellige lande.

150 millioner forbrugere verden over vælger vores produkter, og til dem, der vælger at fortsætte med at ryge, vil vi fortsætte med at tilbyde dem produkter af den højeste kvalitet. Men her ender vores vision for rygerne ikke.

71,000

medarbejdere verden over

400+

F&U-medarbejdere: forskere, ingeniører, teknikere der arbejder med røgfrie produkter

180+

markeder, hvor vores produkter sælges

Vi er dedikeret til at gøre  noget meget dramatisk – vi ønsker at erstatte cigaretter med røgfrie produkter, som vi udvikler og sælger.

Det er derfor, at mere end 400 dedikerede forskere, ingeniører og teknikere, i vores to afdelinger for Forskning & Udvikling, i henholdsvis Schweiz og Singapore, er i gang med at udvikle mindre sundhedsskadelige alternativer til cigaretter.

Det er den største forandring i vores historie. Og det er det helt rigtige for vores forbrugere, vores virksomhed, vores aktionærer og for samfundet. Det er den største forandring i vores historie. Og det er det helt rigtige for vores forbrugere, vores virksomhed, vores aktionærer og for samfundet.

Vores vision

Del dette