Vores vision er at tilbyde rygerne et bedre alternativ

Vi udvikler og tester produkter, der giver nikotin uden den skadelige røg fra cigaretterne – og som forbrugeren stadig vil synes er tilfredsstillende. Siden 2008 har vi investeret mere end 9 mia. USD og har 980 af de bedste forskere, ingeniører og teknikere i verden ansat. Millioner af forbrugere er allerede gået over til de første af vores røgfrie produkter.

Vores prioritet er klar – hurtigst muligt at få flere hundrede millioner voksne rygere til at gå over til mindre sundhedsskadelige alternativer end forsat rygning. Disse nye produkter er kun beregnet til voksne rygere og er ikke til dem, der aldrig har røget eller som er tidligere rygere.

people outside in group story block

En ansvarlig tilgang til folkesundhed

På trods af diverse kampagner for rygestop vil over en milliard mennesker være rygere i 2025 i henhold til Verdenssundheds-organisationen WHO. Der findes ingen erstatning for at holde op med at ryge, men vi tror på, at vi kan få stor indflydelse på folkesundheden ved at fremme alternativer til cigaretrygning. 

Derfor foretager vi store investeringer i alternative produkter, der tilfredsstiller voksne rygeres behov, men med mindre risiko end cigaretter.


SE MERE
testing in laboratory story block

Avanceret videnskabelig forskning og udvikling

Hele vores F&U organisation er fokuseret på at udvikle produkter, der opfylder brugernes behov, men som er mindre sundhedsskadelige end cigaretter for voksne rygere over hele verden. 

Vi har høje videnskabelige standarder og lever op til strenge krav i forhold til vores vurderingsprogram. Vi byder også uafhængig kontrol af vores videnskabelige resultater velkommen.


SE MERE

Del Dette