Τα Προϊόντα μας

Είμαστε γνωστοί για το χαρτοφυλάκιό μας με τις κορυφαίες μάρκες τσιγάρων του κόσμου. Και χτίζουμε ένα νέο χαρτοφυλάκιο με εναλλακτικά προϊόντα που δεν παράγουν καπνό τσιγάρου.
our products market sites

Τα Προϊόντα μας που δεν παράγουν Καπνό

Το όραμά μας είναι να αντικαταστήσουμε τα τσιγάρα με τα προϊόντα που δεν παράγουν καπνό τα οποία αναπτύσσουμε και διαθέτουμε στην αγορά. Αυτά τα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν έναν γευστικό και ικανοποιητικό ατμό που περιέχει νικοτίνη, χωρίς, όμως, να καίγεται και να παράγεται καπνός τσιγάρου.

Το τρέχον χαρτοφυλάκιό μας προϊόντων που δεν παράγουν καπνό περιέχει τέσσερα προϊόντα σε διάφορα στάδια ανάπτυξης και εμπορευματοποίησης. Το IQOS, το πρώτο από τα προϊόντα αυτά, είναι ήδη διαθέσιμο σε πολλές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα, το IQOS κυκλοφορεί από το 2016. Υπάρχουν 23 αποκλειστικά καταστήματα IQOS σε όλη τη χώρα ενώ το IQOS διατίθεται και μέσω του e-shop www.iqos.gr καθώς και μέσω του δικτύου καταστημάτων Public.

Γνωστοποιούμε τα συστατικά που περιέχονται στα θερμαινόμενα προϊόντα καπνού μας. Χρησιμοποιήστε παρακάτω την αναζήτηση συστατικών για να μάθετε τι υπάρχει σε κάθε ένα από αυτά.

Product Ingredient Finder

Heatstick Paper

Hollow Tube

PLA Crimped Filter

PLA Crimped Filter

Tipping Paper

Filter

Filter Plug Wrapper

HAT Plug Wrapper

Tobacco Plug Wrapper

Ingredients Added to the Tobacco

Οι Μάρκες Τσιγάρων μας

Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει διεθνείς, αλλά και τοπικές μάρκες, με τo Marlboro, το τσιγάρο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Το Marlboro συγκαταλέγεται στην premium κατηγορία ως προς την τιμή μαζί με το Parliament και το Virginia S. Τα κορυφαία εμπορικά μας σήματα μέσης τιμής είναι τα L&M, Lark, Merit, Muratti και Philip Morris. Άλλες παγκοσμίως γνωστές μάρκες είναι οι: Bond Street, Chesterfield, Next, και Red & White. Κορυφαίο σήμα μας στην Ελλάδα είναι και ο ιστορικός ΑΣΣΟΣ.

Μπορείτε να δείτε τα συστατικά που περιέχονται σε κάθε μάρκα των συμβατικών προϊόντων μας. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο εύρεσης συστατικών για να μάθετε τι υπάρχει σε κάθε ένα από αυτά.

Product Ingredient Finder

Monogram Inks

Slide Seam Adhesives

Cigarette Papers

Ingredients Added to the Tobacco

Tipping Papers

Filter

Filter Adhesives

Filter Wrap

Share this