Σχεδιάζοντας ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου

Για πόσο ακόμα η κορυφαία εταιρεία τσιγάρων στον κόσμο θα παράγει τσιγάρα; Δημιουργήσαμε την πιο επιτυχημένη εταιρεία τσιγάρων στον κόσμο, με τις πιο δημοφιλείς και εμβληματικές μάρκες.
pmi-discussing-smile-highlight

Τώρα πήραμε μια ρηξικέλευθη απόφαση.

Σκοπός μας είναι να γίνουμε κάτι παραπάνω από την κορυφαία εταιρεία τσιγάρων στον κόσμο.

Οικοδομούμε το μέλλον της PMI με προϊόντα που δεν παράγουν καπνό και αποτελούν μια πολύ καλύτερη επιλογή από το κάπνισμα του τσιγάρου. Πράγματι, το όραμά μας, όλων εμάς στην PMI, είναι μια μέρα αυτά τα προϊόντα να αντικαταστήσουν τα τσιγάρα.

Γιατί το κάνουμε αυτό; 

Επειδή αυτό πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε…

Κατανοούμε τα εκατομμύρια αντρών και γυναικών που καπνίζουν. Αναζητούν λιγότερο επιβλαβείς, αλλά εξίσου απολαυστικές εναλλακτικές. Θα τους δώσουμε αυτήν την επιλογή. 

Έχουμε δεσμευτεί απέναντι στους εργαζόμενους και τους μετόχους μας. Θα εκπληρώσουμε τη δέσμευσή μας υλοποιώντας αυτό το μακροπρόθεσμο όραμα για την επιτυχία της εταιρείας μας. 

Η κοινωνία περιμένει από εμάς να ενεργούμε με υπευθυνότητα. Και αυτό ακριβώς κάνουμε σχεδιάζοντας ένα μέλλον απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου.

…και επειδή τώρα, μπορούμε.

Η επιτυχία μας στο χώρο του τσιγάρου μάς παρέχει την τεχνογνωσία, για να εκπληρώσουμε το φιλόδοξο όραμά μας. 

Χάρη στη φαντασία και την επιμονή χιλιάδων ανθρώπων στην PMI, αναπτύξαμε καινοτόμα προϊόντα που δεν παράγουν καπνό και προσφέρουν απόλαυση. Σήμερα τα διαθέτουμε στην αγορά. Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη σταματήσει το κάπνισμα και έχουν στραφεί στα νέα μας προϊόντα. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. 

Επενδύουμε, ώστε να κάνουμε αυτά τα προϊόντα τα μελλοντικά σύμβολα της Philip Morris.

Μια PMI που στο μέλλον θα είναι γνωστή γιατί θα έχει αντικαταστήσει τα τσιγάρα με μια σειρά επαναστατικών προϊόντων.

Σε περιόδους αλλαγών, μπορεί κανείς να επιλέξει να μην κάνει τίποτα. Εμείς, αντίθετα, χαράξαμε μια νέα πορεία για την εταιρεία. Επιλέξαμε να κάνουμε κάτι πραγματικά μεγάλο.

   

Share this