Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε στους καπνιστές μια καλύτερη επιλογή

Αναπτύσσουμε και δοκιμάζουμε προϊόντα που παρέχουν νικοτίνη χωρίς τον επιβλαβή καπνό που παράγεται από το τσιγάρο – τα οποία, όμως, ικανοποιούν τους καταναλωτές. Από το 2008, έχουμε επενδύσει πάνω από >12.5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, απασχολώντας 1,586 επιστήμονες, μηχανικούς και τεχνικούς παγκόσμιας κλάσης.
Εκατομμύρια καταναλωτών έχουν ήδη στραφεί στο πρώτο από τα προϊόντα μας που δεν παράγει καπνό τσιγάρου.
Η προτεραιότητά μας είναι σαφής − να στρέψουμε το συντομότερο δυνατόν εκατοντάδες εκατομμύρια ενήλικων καπνιστών σε λιγότερο επιβλαβείς εναλλακτικές σε σχέση με το να συνεχίσουν το κάπνισμα.
Αυτά τα νέα προϊόντα προορίζονται μόνο για ενήλικους καπνιστές και όχι για όσους δεν έχουν καπνίσει ποτέ ή είναι πρώην καπνιστές.

people outside in group story block

Μια προσέγγιση κοινής λογικής για τη δημόσια υγεία

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι θα καπνίζουν το 2025, παρά τις εκστρατείες για να κόψουν το κάπνισμα. Δεν υπάρχει υποκατάστατο για τη διακοπή του καπνίσματος, αλλά πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει ένας μεγάλος αντίκτυπος στη δημόσια υγεία, προωθώντας εναλλακτικές σε σχέση με το κάπνισμα τσιγάρων.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πραγματοποιούμε μεγάλες επενδύσεις σε εναλλακτικά προϊόντα που ικανοποιούν τους ενήλικους καπνιστές και είναι λιγότερο επικίνδυνα από το τσιγάρο. 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
scientist on machine testing story block

Πρωτοποριακά Προϊόντα για Καπνιστές

Αναπτύσσουμε νέα προϊόντα με την προοπτική να αντικαταστήσουν τα τσιγάρα. Αυτό γίνεται με την εφαρμογή τεχνολογιών που δεν απαιτούν καύση και παράγουν έναν ατμό (αντί για καπνό) με νικοτίνη που ικανοποιεί τη γεύση.

Σχεδιάζουμε όλα αυτά τα πρωτοποριακά προϊόντα με τρόπο που να ικανοποιεί τους  ενήλικους καπνιστές, ώστε να στραφούν σε αυτά.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
testing in laboratory story block

Κορυφαία επιστημονική έρευνα και ανάπτυξη

Ολόκληρο το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη προϊόντων που ικανοποιούν τους ενήλικους καπνιστές σε όλο τον κόσμο και είναι λιγότερο επιβλαβή από το τσιγάρο. Έχουμε θέσει υψηλά επιστημονικά πρότυπα και ακολουθούμε ένα αυστηρό πρόγραμμα αξιολόγησης.

Προσκαλούμε επίσης ανεξάρτητους οργανισμούς, για να πιστοποιήσουν τα αποτελέσματα των ερευνών μας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Share this