science-innovation
WETENSCHAP EN INNOVATIE

Overzicht

Onze visie: rokers een betere keuze bieden

We ontwikkelen en testen producten, die nicotine afgeven zonder dat daarbij de schadelijke rook van sigaretten vrijkomt maar de consument wel voldoening biedt. Vanaf 2008 hebben wij meer dan 8.1 miljard dollar geinvesteerd en bieden we werkgelegenheid aan meer dan 400 wetenschappers, ingenieurs en technici van wereldniveau. 

Miljoenen volwassen rokers zijn al overgestapt op onze eerste rookloze producten. 
Ons doel is helder: zo snel mogelijk honderden miljoenen volwassen rokers te laten overstappen op minder schadelijke alternatieven. 

Deze nieuwe producten zijn alleen bedoeld voor volwassen rokers en niet voor mensen die nooit hebben gerookt of ex-rokers. 

16-07-28_pmi_day-4-9123-22577e8bc6c7468f696e2ff0400458fff

Het uitvinden van betere, bevredigende alternatieven voor het grootst mogelijke aantal rokers

Een realistische benadering van de volksgezondheid

In 2025 zullen nog steeds meer dan een miljard mensen roken, zo stelt de Wereldgezondheidsorganisatie. Alhoewel stoppen de beste optie is, zijn we ervan overtuigd dat we een grote impact kunnen hebben op de volksgezondheid door volwassen rokers aan te moedigen om over te stappen op rookloze alternatieven voor de sigaret. 

Daarom doen we grote investeringen in alternatieve producten die volwassen rokers voldoening bieden, maar dan met minder risico's ten opzichte van de sigaret. 

 

16-07-27_pmi_day-3-6333-3

Het ontwikkelen van minder schadelijke alternatieven voor sigaretten

Baanbrekende producten voor rokers

We ontwikkelen nieuwe producten die de potentie hebben om de sigaret te vervangen. Daarbij passen we technologieën toe die niet gebaseerd zijn op het principe van verbranding, maar wél zorgen voor een smaakvolle, nicotine houdende damp (in plaats van rook).

We ontwikkelen deze revolutionaire producten om aan de behoefte van de volwassen roker te voldoen zodat zij daadwerkelijk overstappen op deze producten.

160727_pmi_neuchatel--28_aerosol_labo---d36a7124-2

Robuuste wetenschap en gedegen testen

Wetenschap, onderzoek en ontwikkeling

Onze hele R&D-organisatie is erop gericht om producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoefte van de volwassen roker maar minder schadelijk zijn dan sigaretten. Daarbij leggen we de lat hoog: we leggen onszelf hoge wetenschappelijke normen op en volgen een streng beoordelingsprogramma.

Ook moedigen wij onafhankelijke partijen aan om onze wetenschappelijke resultaten te toetsten. 

Ontdek Meer

Ontdek meer op PMIscience.com

Deel dit verhaal