Philip Morris vil gøre Danmark røgfrit.

Det bedste man kan gøre, er lade være med at begynde at ryge. Hvis man ryger, bør man stoppe, eller i det mindste få tilskyndelser til at skifte til et røgfrit alternativ.

Derfor vil vi forandre vores virksomhed, så vi kan skabe en røgfri fremtid. Det gør vi ved at erstatte cigaretter med røgfrie produkter til voksne rygere, der ellers ville fortsætte med at ryge.

Vi er blevet kendt som en førende international cigaret- og tobaksvirksomhed, men i 2016 annoncerede vi vores nye vision: at skabe en røgfri fremtid.

Om os

ANTAL ANSATTE

Cirka 90

MÆRKER

IQOS, Marlboro, L&M, Chesterfield, Skjold

I dag tilbyder vi nye røgfrie produkter som – selvom de ikke er risikofrie – er et meget bedre alternativ end cigaretten. De sidste år har vi investeret mere end >12.5 milliader USD i forskning og udvikling, og vi har mere end 1,586 forskere, som arbejder med at skabe alternativer til cigaretterne. 

Vores nye produktportefølje med røgfrie produkter i Danmark består indtil videre af Heat-not-Burn produkterne IQOS (elektronisk system for opvarmning af tobak) og HEETS (røgfri tobak som anvendes med IQOS) og Shiro. 2022 anslog vi, at ca. 20.8 million millioner voksne rygere i hele verden har skiftet deres cigaretter ud med Philip Morris Heat-not-Burn-produkter.

Disse produkter sælges på 71 markeder i hele verden. Philip Morris ApS har eksisteret i Danmark siden 2001. I dag er vi ca. 90 medarbejdere i Danmark. 

Rygning og helbred

Download

General terms of purchase

download

Philip Morris ApS

Philip Morris ApS
Copenhagen Towers
Ørestads Boulevard 108, 3sal
2300 København S
Denmark

+45 70 23 10 21 (Telefonerne er åbne mellem: 9-16)

Del dette