Copenhagen
OM OS

Danmark

denmark - shape

Philip Morris vil gøre Danmark røgfrit

Det bedste man kan gøre, er lade være med at begynde at ryge. Hvis man ryger, bør man stoppe, eller i det mindste få tilskyndelser til at skifte til et røgfrit alternativ.

Derfor vil vi forandre vores virksomhed, så vi kan skabe en røgfri fremtid. Det gør vi ved at erstatte cigaretter med røgfrie produkter til voksne rygere, der ellers ville fortsætte med at ryge.

Vi er blevet kendt som en førende international cigaret- og tobaksvirksomhed, men i 2016 annoncerede vi vores nye vision: at skabe en røgfri fremtid.

Antal ansatte

Cirka 50


Vigtigste mærker

IQOS, HEETSMarlboro, L&M, Chesterfield, Skjold

I dag tilbyder vi nye røgfrie produkter som – selvom de ikke er risikofrie – er et meget bedre alternativ end cigaretten. 

De sidste år har vi investeret mere end 70 milliader kroner i forskning og udvikling, og vi har mere end 400 forskere, som arbejder med at skabe alternativer til cigaretterne. 

Vores nye produktportefølje med røgfrie produkter i Danmark består indtil videre af Heat-not-Burn produkterne IQOS (elektronisk system for opvarmning af tobak) og Heets (røgfri tobak som anvendes med IQOS).

I juli 2020 anslog vi, at ca. 11,2 millioner voksne rygere i hele verden har skiftet deres cigaretter ud med Philip Morris Heat-not-Burn-produkter.

Disse produkter sælges på 57 markeder i hele verden.

Philip Morris ApS har eksisteret i Danmark siden 2001. I dag er vi ca. 90 medarbejdere i Danmark. 

Philip Morris ApS

    Philip Morris ApS
    Copenhagen Towers
    Ørestads Boulevard 108, 3sal
    2300 København S
    Denmark

Medie & pressekontakt

Del dette