În cadrul PMI considerăm că diversitatea este punctul nostru forte și ne-am angajat să construim o cultură incluzivă și un loc de muncă în care să se reflecte diversitatea lumii. Am creat un mediu în care angajații noștri să poată contribui cu tot ce au mai bun și în care îi încurajăm să se sprijine reciproc pentru a accelera inovația și pentru a îndeplini misiunea de a construi un viitor fără fum.

0 posturi vacante

  Department

  Department

  Contract

  Contract

  Lista posturilor vacante

  Title Department Contract Location
  Equal salary certified

  Certificarea Angajator de Top

  Această certificare este acordată în urma unei evaluări serioase, validată de compania de audit Grant Thornton, care analizează practicile companiilor în ceea ce privește compensarea, beneficiile, dezvoltarea carierei, condițiile de muncă, instruirea și dezvoltarea angajaților. Doar 16 organizații au primit recunoașterea ca „Angajator de top” la nivel global și este un motiv de mândrie că PMI se află printre ele.
  equal-salary-logo-new

  Salariu egal pentru muncă egală

  Un loc de muncă corect și incluziv înseamnă, de asemenea, un salariu egal pentru o muncă egală. Ne-am angajat să eliminăm inechitățile de gen printr-o certificare independentă de remunerare egală, dezvoltată de EQUAL-SALARY Foundation. Suntem mândri că suntem prima companie internațională care a primit certificarea globală EQUAL-SALARY în 2019 și apoi în 2020.

  2021-bloomberg-gender-equality-index

  Valorificăm contribuția femeilor

  Realizarea echilibrului de gen la toate nivelurile companiei este una dintre prioritățile noastre. Suntem hotărâți să valorificăm în egală măsură atât talentul femeilor, cât și al bărbaților cu care lucrăm. În prezent, femeile reprezintă 42% din forța noastră de muncă. Puțin peste 37% din funcțiile noastre de conducere sunt deținute de femei. Scopul nostru este să creștem această cifră la cel puțin 40% până în 2022. În România am atins deja acest obiectiv: 45% din funcțiile de conducere sunt deținute de femei.

  PMI a fost adăugat în Indicele Egalității de Gen Bloomberg 2021 (GEI) pentru transparența sa în raportarea de gen și pentru promovarea femeilor. Această recunoaștere confirmă eforturile PMI de a încuraja egalitatea de gen la locul de muncă și de a asigura oportunități egale pentru toți angajații.

  Stripes thumbnail

  Incluziune și egalitate de șanse

  Pe lângă cele două priorități globale (un loc de muncă incluziv și reducerea inechității de gen) Philip Morris promovează la nivel local și alte inițiative legate de diversitate: promovarea comunității LGBTQ+, a persoanelor cu abilități diferite sau din etnii diverse sau de vârste diferite.

  De exemplu, o rețea globală de angajați din 23 de țări din întreaga lume și-a unit forțele pentru a încuraja incluziunea comunităților de persoane lesbiene, gay, bisexuale, transgender și altele (LGBTQ+) în cadrul PMI și pentru a construi legături mai puternice cu comunitatea LGBTQ+. 

  PMI a devenit recent membru „Global Diversity Champions” al STONEWALL, cea mai mare rețea LGBTQ+ din Europa.

  MakeHistory

  #MAKEHISTORY

  Philip Morris International este o companie care se transformă din temelii pentru a construi un viitor fără fum, iar #MakeHistory, brandul nostru de angajator, este expresia aces­tei schimbări.

  Transformarea companiei nu înseamnă doar o nouă categorie de produse, alternative mai bune la continuarea fumatului, ci şi o transformare internă, o schimbare a profilului companiei şi al angajaţilor. 

  #MakeHis­tory este construit pe 4 piloni care au la bază angajamentul pe care ni l-am asumat pentru a ne transforma şi pentru a revoluţiona industria tutunului: „o schimbare revoluţionară”, „construim viitorul”, „mai puternici împreună” şi „experienţe nelimitate”.

  Distribuie