Inovația este principala cale pentru a asigura un viitor mai bun pentru toți fumătorii care altfel ar continua să fumeze.

Din 2008 am investit peste >12.5 miliarde USD în cercetarea și dezvoltarea produselor fără fum. În prezent peste 1,586 de oameni de știință, ingineri și tehnicieni de talie mondială ne sprijină în materializarea viziunii de a construi un viitor fără fum.

Când vine vorba de știință și cercetare, ne-am stabilit standarde înalte, iar metodele noastre științifice sunt inspirate din industria farmaceutică. Comunicăm public descoperirile noastre științifice și îi încurajăm pe alții să revizuiască munca noastră. Vrem să le oferim fumătorilor adulți o alegere mai bună decât continuarea fumatului și facem acest lucru prin dezvoltarea unui portofoliu de produse fără fum care livrează nicotină fără să ardă tutunul și pe care fumătorii adulți să le considere satisfăcătoare.

Investim oameni, resurse, timp și bani pentru a dezvolta și evalua potențialul de reducere a riscurilor pentru aceste noi produse. Portofoliul nostru de dezvoltare include patru platforme de produse care pot satisface diferitele preferințe ale fumătorilor adulți și, prin urmare, îi pot ajuta să treacă la alternative mai bune decât continuarea fumatului.

Pentru a putea pune în practică viziunea noastră de a crea produse cu risc redus, avem nevoie de cooperare cu autoritățile care să conducă la realizarea schimbării la scară largă, într-un timp cât mai scurt posibil. 

science innovation

Distribuie