Deşeuri

Suntem foarte mândri că niciun deșeu generat de activitățile de producție din fabrica din Otopeni nu este aruncat la depozitul de deșeuri. 70% dintre deșeuri sunt reciclate extern și 30% sunt folosite pentru producerea energiei.

Epurarea apelor uzate

În fabrica din Otopeni, avem două stații de epurare a apelor uzate – cea  mai nouă are standard NTPA 001. Suntem în curs de a actualiza standardul celei de-a doua stații de epurare de la standardul NTPA 002 la NTPA 001.

În 2020, fabrica Philip Morris România a primit standardul internațional Alliance for Water Stewardship, versiunea 2.0. Această certificare este solicitată voluntar de către companie pentru a verifica respectarea celor mai înalte standarde privind utilizarea sustenabilă a apei.

Ținta noastră: amprentă de carbon neutră

Ne-am stabilit o țintă ambițioasă: să devenim o fabrică neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2024. De asemenea, sprijinim activitățile de reîmpădurire prin acțiuni de voluntariat la care iau parte angajații noștri.
 • icoPublications

  Certificare ISO

  Philip Morris România este complet certificat ISO 14001, ISO 18001, ISO 9001 și are acreditarea ISO 17025 pentru aerosoli și laboratoare analitice.

 • icoTalent

  Premiul Gartner 2020 Chainnovator (la nivel global)

  În iunie 2020, am primit Premiul Chainnovator acordat de Gartner la categoria Produse de larg consum pentru că am inițiat o nouă metodă de imprimare digitală pe ambalaje. Tehnologia inovatoare a PMI s-a remarcat prin reducerea drastică a timpului de introducere pe piață, ceea ce dus la agilitate, flexibilitate și viteză îmbunătățite.

 • icoWater

  Certificare Alliance for Water Stewardship

  În 2020, Philip Morris România s-a alăturat listei companiilor din întreaga lume care au primit certificarea Alliance for Water Stewardship (AWS). AWS este o organizație globală care cuprinde companii, ONG-uri și sectorul public.

Distribuie