SEC 1 - SH - v3

Philip Morris International (PMI) este cunoscută în general ca o companie producătoare de țigări.

Însă, în 2020, am publicat Declarația noastră de misiune prin care ne-am reafirmat angajamentul asumat în 2016 de a construi un viitor fără fum.

Ne-am concentrat pe dezvoltarea, fundamentarea științifică și comercializarea responsabilă a produselor fără fum care sunt mai puțin nocive decât fumatul, cu scopul de a înlocui definitiv țigările, de îndată ce acest lucru este posibil în țările în care ne desfășurăm activitatea.

Aceste produse inovatoare sunt importante pentru sănătatea publică.

PMI consideră că un context de reglementare încurajator și sprijinul societății civile pot pune capăt vânzărilor de țigări în 10-15 ani în multe țări.

Aceste produse alternative inovatoare nu ard tutunul, nu produc fum și, astfel, generează niveluri semnificativ mai reduse de substanțe toxice în comparație cu țigările.

În felul acesta, ne aducem contribuția la declinul consumului de țigări dincolo de ceea ce s-ar putea obține doar prin aplicarea măsurilor tradiționale de control al tutunului.

PMI consideră că fumătorii adulți au dreptul de a lua decizii informate și de a avea acces la soluții mai bune.

Un viitor fără fum este realizabil, iar beneficiile pe care le-ar putea aduce adulților care altfel ar continua să fumeze, și, prin consecință, sănătății publice globale, sunt enorme.


01
01
02
03.5