Naši proizvodi u Hrvatskoj

Poznati smo po svojem globalnom portfelju vodećih marki cigareta. Sada stvaramo novi portfelj alternativnih bezdimnih proizvoda.
our products market sites

Naši bezdimni proizvodi

Naša je vizija zamijeniti cigarete bezdimnim proizvodima koje razvijamo i prodajemo. Ovi su proizvodi osmišljeni da stvaraju paru koja sadrži nikotin i ima bogat i zadovoljavajuć okus, ali bez izgaranja duhana i bez dima.

Naš portfelj bezdimnih proizvoda trenutno sadrži četiri proizvoda u različitim fazama razvoja i komercijalizacije. IQOS, prvi od njih, već je dostupan na mnogim tržištima diljem svijeta.

U Hrvatskoj su IQOS i duhanski umetci HEETS stavljeni na tržište u prosincu 2017. godine, a 2021. godine na hrvatskom su tržištu komercijalizirani i VEEV vape uređaj te VEEV patrone.

Naše marke cigareta

Naš portfelj međunarodnih i lokalnih marki predvodi Marlboro, najprodavanija međunarodna marka cigareta na svijetu. U najvišoj cjenovnoj kategoriji Marlboro nadopunjuju Parliament i Virginia S. Naše vodeće marke u srednjoj cjenovnoj kategoriji su L&M, Lark, Merit, Muratti i Philip Morris. Ostale vodeće međunarodne marke uključuju Bond Street, Chesterfield, Next i Red & White.

U Hrvatskoj smo jedna od vodećih duhanskih kompanija i naš portfelj proizvoda uključuje vodeće robne marke, kao što su Marlboro, Chesterfield i Philip Morris.

Javno objavljujemo sastojke koje stavljamo u svaki od naših gorivih duhanskih proizvoda. Pomoću našeg pretraživača sastojaka možete saznati što se nalazi u svakom od njih. Započnite s odabirom zemlje u kojoj se proizvod prodaje.

Sastavni dijelovi

Tinta za otisak marke

Ljepila za bočno spajanje

Cigaretni papir

Sastojci dodani duhanu

Papir za omatanje i tinta na papiru za omatanje

Filter

Ljepila filtera

Omot filtera

Podijelite ovu objavu