Delivering smoke-free
O Nama

Naši proizvodi u Hrvatskoj

Poznati smo po svojem globalnom portfelju vodećih marki cigareta. Sada stvaramo novi portfelj alternativnih bezdimnih proizvoda.

Naši bezdimni proizvodi

Naša je vizija zamijeniti cigarete bezdimnim proizvodima koje razvijamo i prodajemo. Ovi su proizvodi osmišljeni da stvaraju paru koja sadrži nikotin i ima bogat i zadovoljavajuć okus, ali bez izgaranja duhana i bez dima.

Naš portfelj bezdimnih proizvoda trenutno sadrži četiri proizvoda u različitim fazama razvoja i komercijalizacije. IQOS, prvi od njih, već je dostupan na mnogim tržištima diljem svijeta.

U Hrvatskoj su IQOS i duhanski umetci HEETS stavljeni na tržište u prosincu 2017. godine.

Naše marke cigareta

Naš portfelj međunarodnih i lokalnih marki predvodi Marlboro, najprodavanija međunarodna marka cigareta na svijetu. U najvišoj cjenovnoj kategoriji Marlboro nadopunjuju Parliament i Virginia S. Naše vodeće marke u srednjoj cjenovnoj kategoriji su L&M, Lark, Merit, Muratti i Philip Morris. Ostale vodeće međunarodne marke uključuju Bond Street, Chesterfield, Next i Red & White.

U Hrvatskoj smo jedna od vodećih duhanskih kompanija i naš portfelj proizvoda uključuje vodeće robne marke, kao što su Marlboro, Chesterfield, Philip Morris i Muratti.

Javno objavljujemo sastojke koje stavljamo u svaki od naših gorivih duhanskih proizvoda. Pomoću našeg pretraživača sastojaka možete saznati što se nalazi u svakom od njih. Započnite s odabirom zemlje u kojoj se proizvod prodaje.

classic-cig Ljepila za bočno spajanje Tinta za otisak marke Cigaretni papir Sastojci koji se dodaju duhanu Papir za omatanje i tinta na papiru za omatanje Filter Omot filtera Ljepila filtera
Combustible Tobacco
POPIS SASTOJAKA
NAJVIŠA RAZINA UPORABE
% U CIGARETAMA
CAS
NAJVIŠA RAZINA UPORABE
% U DUHANU
FUNKCIJA CAS FEMA CoE
ODABERITE MARKU
ODABERITE MODEL
ODABERITE OBLIK PAKIRANJA
    POPIS SASTOJAKA
    IZNOS U % mg/cig
    ODABERITE DRUGI PROIZVOD

    Informacije objavljene na Internet stranici Philip Morris International pružene su na dobrovoljnoj bazi od strane društva Philip Morris International, isključivo u svrhu informiranja potrošača. Ove informacije nisu prikladne za korištenje od strane državnih tijela. Philip Morris International državnim tijelima dostavlja službena izvješća u skladu s važećim zakonskim obvezama.

    Podijelite ovu objavu