Naša je vizija pušačima ponuditi bolji izbor

Razvijamo i ispitujemo proizvode putem kojih će potrošači dobiti nikotin bez štetnog dima cigareta – i koji će im biti zadovoljavajući. Od 2008. godine uložili smo više od >12.5 milijardi dolara i zaposlili više od 1,586 najboljih znanstvenika, inženjera i tehničara. Milijuni potrošača već su postali korisnici naših prvih bezdimnih proizvoda.

Naš prioritet je jasan – da milijuni punoljetnih pušača što je prije moguće, umjesto pušenja, počnu koristiti manje štetne alternative.

Novi su proizvodi namijenjeni isključivo punoljetnim pušačima i nisu za one koji nikad nisu pušili ili su prestali pušiti.

people outside in group story block

Zdravorazumski pristup javnom zdravlju

Prema navodima Svjetske zdravstvene organizacije, 2025. godine bit će više od milijardu pušača unatoč kampanjama za prestanak pušenja. Za prestanak pušenja nema zamjene, ali vjerujemo da promicanjem alternativa pušenju cigareta možemo uvelike utjecati na javno zdravlje.

Zbog toga ulažemo velika sredstva u alternativne proizvode koji zadovoljavaju potrebe punoljetnih pušača s manjim rizikom od cigareta.

OTKRIJTE VIŠE
scientist on machine testing story block

Revolucionarni proizvodi za pušače

Razvijamo nove proizvode koji imaju mogućnost zamijeniti cigarete. U tome primjenjujemo tehnologije koje ne zahtijevaju izgaranje (ili sagorijevanje) i koje proizvode paru (umjesto dima) koja sadrži nikotin i ima bogat i zadovoljavajuć okus, ali bez izgaranja duhana i bez dima.
OTKRIJTE VIŠE
testing in laboratory story block

Najsuvremenija znanstvena istraživanja i razvojna dostignuća

Cjelokupna organizacija našeg odjela za istraživanje i razvoj usredotočena je na razvoj zadovoljavajućih proizvoda koji su manje štetni od cigareta za punoljetne pušače diljem svijeta. Postavili smo si visoke znanstvene standarde i slijedimo stroge programe vrednovanja. Također pozivamo neovisne treće strane da provjere naše znanstvene rezultate.
OTKRIJTE VIŠE

Podijelite ovu objavu