science-innovation
Znanost i inovacije

Pregled

Naša je vizija pušačima ponuditi bolji izbor

 

Razvijamo i ispitujemo proizvode putem kojih će potrošači dobiti nikotin bez štetnog dima cigareta – i koji će im biti zadovoljavajući. Od 2008. godine uložili smo više od 8.1 milijarde dolara i zaposlili više od 400 najboljih znanstvenika, inženjera i tehničara.

Milijuni potrošača već su postali korisnici naših prvih bezdimnih proizvoda.

Naš prioritet je jasan – da milijuni odraslih pušača što je prije moguće, umjesto pušenja, počnu koristiti manje štetne alternative.

Novi su proizvodi namijenjeni isključivo odraslim pušačima i nisu za one koji nikad nisu pušili ili su prestali pušiti.

16-07-28_pmi_day-4-9123-22577e8bc6c7468f696e2ff0400458fff

Izumiti bolje, zadovoljavajuće alternative za najveći broj pušača

Zdravorazumski pristup javnom zdravlju

Prema navodima Svjetske zdravstvene organizacije, 2025. godine bit će više od milijardu pušača unatoč kampanjama za prestanak pušenja. Za prestanak pušenja nema zamjene, ali vjerujemo da promicanjem alternativa pušenju cigareta možemo uvelike utjecati na javno zdravlje.

Zbog toga ulažemo velika sredstva u alternativne proizvode koji zadovoljavaju odrasle pušače s manjim rizikom od cigareta.

16-07-27_pmi_day-3-6333-3

Stvaranje alternativa koje su manje štetne od cigareta

Revolucionarni proizvodi za pušače

Razvijamo nove proizvode koji imaju mogućnost zamijeniti cigarete. U tome primjenjujemo tehnologije koje ne zahtijevaju izgaranje (ili sagorijevanje) i koje proizvode paru (umjesto dima) koja sadrži nikotin i okus.

Sve ove revolucionarne proizvode osmišljavamo kako bi se svidjeli odraslim pušačima i kako bi ih počeli koristiti umjesto nastavka pušenja.

160727_pmi_neuchatel--28_aerosol_labo---d36a7124-2

Robusna znanstvena istraživanja i rigorozni standardi ispitivanja

Najsuvremenija znanstvena istraživanja i razvojna dostignuća

Cjelokupna organizacija našeg odjela za istraživanje i razvoj usredotočena je na razvoj zadovoljavajućih proizvoda koji su manje štetni od cigareta za odrasle pušače diljem svijeta.

Postavili smo si visoke znanstvene standarde i slijedimo stroge programe vrednovanja. Također pozivamo neovisne treće strane da provjere naše znanstvene rezultate.

Podijelite ovu objavu
OTKRIJTE VIŠE

OTKRIJTE VIŠE na PMIscience.com