Dobrodošli na stranice Philip Morris Zagreb d.o.o., povezanog društva kompanije Philip Morris International u Hrvatskoj te jedne od vodećih duhanskih kompanija u zemlji. Na hrvatskom smo tržištu kao trgovačko društvo prisutni od prosinca 2005. godine, kada smo preuzeli uvoz i prodaju Marlboro cigareta.

Od prosinca 2017. godine u prodaju smo stavili naš prvi bezdimni proizvod – sustav za grijanje duhana pod nazivom IQOS i duhanske umetke za grijanje pod nazivom HEETS, a 2021. godine na hrvatskom je tržištu komercijaliziran i VEEV vape uređaj te VEEV patrone.

~ 120

zaposlenika

Ključni podaci

Glavni brandovi

IQOS, HEETS, VEEV, Marlboro, Philip Morris, Chesterfield

Trenutno zapošljavamo više od 120 predanih i talentiranih ljudi, a naša izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima prepoznata je dodjelom međunarodnog priznanja EQUAL-SALARY Certification kontinuirano od 2018. godine te Certifikata Poslodavac Partner koji ponosno posjedujemo od 2015. godine do danas.

U suradnji s ACT Grupom pokrenuli smo program društveno odgovornog poslovanja Pokreni nešto svoje s ciljem pružanja financijske i mentorske podrške mikro-poduzetnicima i poduzetnicima početnicima koji sa svojim projektima ostvaruju pozitivan društveni utjecaj na ekonomski razvoj, poduzetništvo, zaposlenost, inovacije i konkurentnost.

Pušenje i zdravlje

Download

Philip Morris Zagreb d.o.o

Heinzelova 70
10000 Zagreb
Croatia

+385 1 6166 900