Market Page Banner
O nama

Hrvatska

Croatia - shape

Dobrodošli na stranice Philip Morris Zagreb d.o.o., povezanog društva kompanije Philip Morris International u Hrvatskoj te jedne od vodećih duhanskih kompanija u zemlji. Na hrvatskom smo tržištu kao trgovačko društvo prisutni od prosinca 2005. godine, kada smo preuzeli uvoz i prodaju Marlboro cigareta.

Od prosinca 2017. godine u prodaju smo stavili naš prvi bezdimni proizvod – sustav za grijanje duhana pod nazivom IQOS i duhanske umetke za grijanje pod nazivom HEETS.

Trenutno zapošljavamo više od 120 predanih i talentiranih ljudi, a naša izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima je prepoznata s dodjelom međunarodnog priznanja Top Employer za 2017. godinu.

Ključni podaci


Broj zaposlenika

više od 120

 


Glavni brandovi

IQOS, HEETS, Marlboro, Philip Morris, Chesterfield, Muratti

Top_Employer_Croatia_2019

U suradnji s ACT Grupom smo pokrenuli program društveno odgovornog poslovanja Pokreni nešto svoje s ciljem pružanja financijske i mentorske podrške mikro-poduzetnicima i poduzetnicima početnicima koji sa svojim projektima ostvaruju pozitivan društveni utjecaj na ekonomski razvoj, poduzetništvo, zaposlenost, inovacije i konkurentnost.

Philip Morris Zagreb d.o.o

    Heinzelova 70
    10000 Zagreb
    Hrvatska

Podijelite ovu objavu