PMI - Philip Morris International

Philip Morris International međunarodna je duhanska kompanija s više od ~82,700 tisuća zaposlenika raznovrsnih profila iz svih dijelova svijeta. Posvećeni smo tome da budemo izvrstan poslodavac i društveno odgovoran subjekt.
Lausanne OC banner

Tko smo mi

Nastojimo biti odgovorni prema okolišu i prema društvu. Predani smo u borbi protiv nezakonite trgovine duhanskih proizvoda. S ponosom podupiremo zajednice iz kojih pribavljamo duhan te u kojima žive i rade naši zaposlenici.

Pet od 15 vodećih svjetskih marki koje se prodaju na više od 180 tržišta naše su marke, uključujući Marlboro, svjetsku marku broj jedan. Imamo 50 proizvodnih pogona.

Naše proizvode odabire 150 milijuna potrošača diljem svijeta te ćemo svima koji odluče nastaviti pušiti i dalje nuditi proizvode najbolje kvalitete. Ali time ne završava naša vizija koja se odnosi na pušače.

Predani smo namjeri da učinimo nešto revolucionarno – zamijenimo cigarete bezdimnim proizvodima koje razvijamo i prodajemo.

Zbog toga više od 1,586 predanih znanstvenika, inženjera i tehničara razvija manje štetne alternative od cigareta u naša dva postrojenja za istraživanje i razvoj u Švicarskoj i Singapuru.

Ovo je najveći zaokret u našoj povijesti. Ovo je i pravi zaokret za naše potrošače, našu kompaniju, naše dioničare i društvo općenito.

Da biste saznali više o tome kako oblikujemo budućnost bez dima, pozivamo vas da pročitate naše ciljeve.

|Naša vizija|

Podijelite ovu objavu