Market Page Banner
O Nama

PMI - Philip Morris International

Tko smo mi

 

Philip Morris International međunarodna je duhanska kompanija s više od 71,000 tisuća zaposlenika raznovrsnih profila iz svih dijelova svijeta. Posvećeni smo tome da budemo izvrstan poslodavac i društveno odgovoran subjekt. Nastojimo biti odgovorni prema okolišu i prema društvu. Predani smo u borbi protiv nezakonite trgovine cigaretama. S ponosom podupiremo zajednice iz kojih pribavljamo duhan te u kojima žive i rade naši zaposlenici.

Šest od 15 vodećih svjetskih marki koje se prodaju na više od 180 tržišta naše su marke, uključujući Marlboro, svjetsku marku broj jedan. Imamo 39 proizvodnih pogona u 32 zemlje svijeta.

Naše proizvode odabire 150 milijuna potrošača diljem svijeta te ćemo svima koji odluče nastaviti pušiti i dalje nuditi proizvode najbolje kvalitete. Ali time ne završava naša vizija koja se odnosi na pušače.

71,000

zaposlenika diljem svijeta

400+

znanstvenika, inženjera i tehničara koji rade na bezdimnim proizvodima

180+

tržišta na kojima se prodaju naši proizvodi

Predani smo namjeri da učinimo nešto revolucionarno – zamijenimo cigarete bezdimnim proizvodima koje razvijamo i prodajemo.

Zbog toga više od 400 predanih znanstvenika, inženjera i tehničara razvija manje štetne alternative od cigareta u naša dva postrojenja za istraživanje i razvoj u Švicarskoj i Singapuru.

Ovo je najveći zaokret u našoj povijesti. Ovo je i pravi zaokret za naše potrošače, našu kompaniju, naše dioničare i društvo općenito.

Da biste saznali više o tome kako oblikujemo budućnost bez dima, pozivamo vas da pročitate naše ciljeve.

 

Naša vizija

 
Podijelite ovu objavu