Market Page Banner
OVER ONS

Nederland

argentina - shape

Welkom bij Philip Morris Investments B.V., sinds de fusie van Philip Morris Holland B.V. en Philip Morris Investments B.V., de overgebleven entiteit. Philip Morris Holland B.V. werd in 1969 opgericht en begon zijn productieactiviteiten in een kleine fabriek in Eindhoven. Toen ons bedrijf groeide, namen we in Bergen op Zoom een nieuwe fabriek in gebruik om tegemoet te komen aan de verhoogde productievraag.

De fabriek in Bergen op Zoom richt zich tegenwoordig nadrukkelijk op de productie van halffabricaten ten behoeve van ons portfolio van rookloze producten. Zo zijn in november 2017 twee nieuwe productielijnen in gebruik genomen voor de speciale tabak die wordt verwerkt in ons innovatieve rookloze tabaksproduct. Daarnaast worden in ons ‘flavour processing center’ vloeistoffen ontwikkeld ten behoeve van ons portfolio van elektronische sigaretten. Ook worden in de fabriek nog halffabricaten gemaakt voor de productie van sigaretten in andere Philip Morris vestigingen.

Kernfeiten


Aantal medewerkers

Ruim 335 (FTE)


Hoofdmerken

Onze bekendste merken zijn Marlboro, het nummer 1 merk in de Benelux, L&M, Chesterfield, IQOS, HEETS

Top_Employer_Nederland_2019

Philip Morris Investments B.V.

    Marconilaan 20
    4622 RD Bergen op Zoom
    Nederland

Consumentenlijn (18+)

Mediavragen

    Vertegenwoordigers van de media kunnen telefonisch contact opnemen met Abe Brandsma, woordvoerder (alleen voor persvragen):
Deel dit verhaal