Naši izdelki v Sloveniji

Poznani smo po svojem globalnem portfelju vodilnih blagovnih znamk cigaret. In gradimo nov portfelj alternativ brez tobačnega dima.
our products market sites

Naši brezdimni izdelki

Naša vizija je nadomestiti cigarete z brezdimnimi izdelki, ki jih razvijamo in prodajamo. Ti izdelki so zasnovani tako, da ustvarjajo aromatične in zadovoljujoče hlape z vsebnostjo nikotina, brez gorenja in brez dima.

Naš trenutni portfelj brezdimnih izdelkov vsebuje štiri izdelke v različnih fazah razvoja in trženja. IQOS, prvi od teh izdelkov, je že na voljo na številnih tržiščih po svetu.

V Sloveniiji smo IQOS lansirali leta 2017 in je na voljo na celotnem trgu. Za dodatne informacije se lahko obrnete na IQOS službo za podporo uporabnikom na brezplačni številki 080 96 96, obiščete našo spletno stran www.iqos.com ali nam pišete na contact.si@iqos.com.

Naše znamke cigaret

V našem portfejlu mednarodnih in lokalnih blagovnih znamk je vodilna znamka Marlboro, svetovno najbolje prodajana mednarodna cigareta. Marlboro v kategoriji premijske cene dopolnjujeta Parliament in Virginia S. Naše vodilne blagovne znamke srednjega cenovnega razreda so L&M, Lark, Merit, Muratti in Philip Morris. Druge vodilne mednarodne blagovne znamke vključujejo Bond Street, Chesterfield, Next in Red & White.

V Sloveniji smo ena od vodilnih tobačnih družb, asortiman naših izdelkov pa vključuje blagovne znamke Marlboro, Chesterfield and Philip Morris.

Delite to zgodbo