Our Products_Banner
O nas

Naši izdelki v Sloveniji

Poznani smo po svojem globalnem portfelju vodilnih blagovnih znamk cigaret. In gradimo nov portfelj alternativ brez tobačnega dima.

Naši brezdimni izdelki

Naša vizija je nadomestiti cigarete z brezdimnimi izdelki, ki jih razvijamo in prodajamo. Ti izdelki so zasnovani tako, da ustvarjajo aromatične in zadovoljujoče hlape z vsebnostjo nikotina, brez gorenja in brez dima.

 Naš trenutni portfelj brezdimnih izdelkov vsebuje štiri izdelke v različnih fazah razvoja in trženja. IQOS, prvi od teh izdelkov, je že na voljo na številnih tržiščih po svetu.

V Sloveniiji smo IQOS lansirali leta 2017 in je na voljo na celotnem trgu. Za dodatne informacije se lahko obrnete na IQOS službo za podporo uporabnikom na brezplačni številki 080 96 96, obiščete našo spletno stran www.iqos.com ali nam pišete na contact.si@iqos.com.

Objavljamo sestavine naših izdelkov s tobakom za segrevanje. Če želite izvedeti, kakšne so sestavine posameznih izdelkov, uporabite iskalnik sestavin.

classic-cig-iqos Filter Naguban filter iz polilaktida (PLA) Sestavine, dodane tobaku Ovojni papir Papir paličice s tobakom za segrevanje Ovoj filtrirnega vstavka Naguban filter iz polilaktida (PLA) Ovoj vstavka iz HAT (votle acetatne cevke) Ovoj tobačnega vstavka Votla cevka
Heated Tobacco
SEZNAM SESTAVIN
NAJVIŠJA UPORABLJENA RAVEN
% V PALIČICI S TOBAKOM ZA SEGREVANJE
CAS
NAJVIŠJA UPORABLJENA RAVEN
% V TOBAKU
FUNKCIJA CAS FEMA CoE
IZBIRA ZNAMKE
IZBIRA RAZLIČICE
IZBIRA TIPA PAKIRANJA
  SEZNAM SESTAVIN
  KOLIČINA V % (MG/PALIČICA S TOBAKOM ZA SEGREVANJE)
  IZBIRA DRUGEGA IZDELKA

  Naše znamke cigaret

  V našem portfejlu mednarodnih in lokalnih blagovnih znamk je vodilna znamka Marlboro, svetovno najbolje prodajana mednarodna cigareta. Marlboro v kategoriji premijske cene dopolnjujeta Parliament in Virginia S. Naše vodilne blagovne znamke srednjega cenovnega razreda so L&M, Lark, Merit, Muratti in Philip Morris. Druge vodilne mednarodne blagovne znamke vključujejo Bond Street, Chesterfield, Next in Red & White.

  V Sloveniji smo ena od vodilnih tobačnih družb, asortiman naših izdelkov pa vključuje blagovne znamke Marlboro, Chesterfield and Philip Morris.

  Za posamezne blagovne znamke objavljamo sestavine naših tobačnih izdelkov z zgorevanjem. Če želite izvedeti, kakšne so sestavine posameznih izdelkov, uporabite iskalnik sestavin.

  classic-cig Sredstva za lepljenje stranskega spoja Črnila za monogram Cigaretni papirji Sestavine, dodane tobaku Ovojni papirji Filtrirni material Ovoj filtrov Sredstva za lepljenje filtra
  Combustible Tobacco
  SEZNAM SESTAVIN
  NAJVIŠJA UPORABLJENA RAVEN
  % V CIGARETI
  CAS
  NAJVIŠJA UPORABLJENA RAVEN
  % V TOBAKU
  FUNKCIJA CAS FEMA CoE
  IZBIRA ZNAMKE
  IZBIRA RAZLIČICE
  IZBIRA TIPA PAKIRANJA
   SEZNAM SESTAVIN
   KOLIČINA V % MG/CIG
   IZBIRA DRUGEGA IZDELKA

   Podatke, ki so objavljeni na spletni strani Philip Morris International, družba prostovoljno zagotavlja izključno za namene obveščanja potrošnikov. Te informacije niso primerne za uporabo s strani regulativnih organov. Philip Morris International zagotavlja uradna poročila regulativnim organom v skladu z veljavnimi pravnimi zahtevami.

   Delite to zgodbo