PMI - Philip Morris International

Philip Morris International je vodilno mednarodno tobačno podjetje na svetu z raznoliko delovno silo, ki prihaja iz vseh koncev sveta.
lausanne-operations-center-rhodanie-outside-banner-market-article

Kdo smo

Prizadevamo si, da bi naše podjetje bilo izjemen delodajalec in dober korporativni državljan. Stremimo k okoljsko in socialno odgovornemu podjetništvu. Usmerjeni smo k boju proti nezakoniti trgovini s cigaretami. Prav tako smo ponosni podpornik skupnosti, iz katerih dobavljamo tobak ter v katerih živijo in delajo naši zaposleni.

Šest naših blagovnih znamk, vključno z znamko Marlboro, ki ostaja znamka številka ena na svetu, se uvršča med 15 najboljših mednarodnih znamk na svetu in je na voljo na več kot 180 trgih. Upravljamo 39 proizvodnih obratov.

Za naše izdelke se odloča 150 milijonov uporabnikov po vsem svetu, tistim, ki želijo še naprej kaditi, pa bomo tudi v prihodnje zagotavljali izdelke najboljše kakovosti. Toda naša vizija za kadilce vključuje še marsikaj drugega.

Predani smo doseganju velikopoteznega cilja – cigarete nadomestiti z brezdimnimi izdelki, ki jih razvijamo in prodajamo.

Zato zaposlujemo več kot 1,516 predanih znanstvenikov, inženirjev in tehnikov, ki v naših dveh centrih za raziskave in razvoj v Švici in Singapurju razvijajo manj škodljive alternative cigaretam.

Gre za največjo preusmeritev v zgodovini našega podjetja. Obenem pa je to prava smer za uporabnike naših izdelkov, naše podjetje, naše delničarje in družbo nasploh.

Da izveste več o tem, kako uresničujemo prihodnost brez tobačnega dima, kliknite na spodnjo povezavo.

NAŠA VIZIJA

Delite to zgodbo