Market Page Banner
O nas

PMI - Philip Morris International

Kdo smo

 

Philip Morris International je vodilna svetovna tobačna družba z raznoliko delovno silo, ki jo sestavlja več kot 77,000 zaposlenih z vseh koncev sveta. Prizadevamo si, da bi naše podjetje bilo izjemen delodajalec in dober korporativni državljan. Stremimo k okoljsko in socialno odgovornemu podjetništvu. Usmerjeni smo k boju proti nezakoniti trgovini s cigaretami. Prav tako smo ponosni podpornik skupnosti, iz katerih dobavljamo tobak ter v katerih živijo in delajo naši zaposleni.

Šest naših blagovnih znamk, vključno z znamko Marlboro, ki ostaja znamka številka ena na svetu, se uvršča med 15 najboljših mednarodnih znamk na svetu in je na voljo na več kot 180 trgih. Upravljamo 44 proizvodnih obratov v 32 različnih državah.

Za naše izdelke se odloča 150 milijonov uporabnikov po vsem svetu, tistim, ki želijo še naprej kaditi, pa bomo tudi v prihodnje zagotavljali izdelke najboljše kakovosti. Toda naša vizija za kadilce vključuje še marsikaj drugega.

77,000

zaposlenih po vsem svetu

400+

znanstvenikov, inženirjev in tehnikov dela na področju raziskav in razvoja brezdimnih izdelkov

180+

trgov, na katerih so v prodaji naši izdelki

Predani smo doseganju velikopoteznega cilja – cigarete nadomestiti z brezdimnimi izdelki, ki jih razvijamo in prodajamo.

Zato zaposlujemo več kot 400 predanih znanstvenikov, inženirjev in tehnikov, ki v naših dveh centrih za raziskave in razvoj v Švici in Singapurju razvijajo manj škodljive alternative cigaretam.

Gre za največjo preusmeritev v zgodovini našega podjetja. Obenem pa je to prava smer za uporabnike naših izdelkov, naše podjetje, naše delničarje in družbo nasploh.

Če želite izvedeti več o tem, kako oblikujemo prihodnost brez dima, vas vabimo, da preberete naš manifest.

Naša vizija

Delite to zgodbo