PMI - Philip Morris International

Philip Morris International je vodilno mednarodno tobačno podjetje na svetu z raznoliko delovno silo, ki prihaja iz vseh koncev sveta.
lausanne-operations-center-rhodanie-outside-banner-market-article

Kdo smo

Prizadevamo si, da bi naše podjetje bilo izjemen delodajalec in dober korporativni državljan. Stremimo k okoljsko in socialno odgovornemu podjetništvu. Usmerjeni smo k boju proti nezakoniti trgovini s cigaretami. Prav tako smo ponosni podpornik skupnosti, iz katerih dobavljamo tobak ter v katerih živijo in delajo naši zaposleni.

Šest naših blagovnih znamk, vključno z znamko Marlboro, ki ostaja znamka številka ena na svetu, se uvršča med 15 najboljših mednarodnih znamk na svetu in je na voljo na več kot ~180 trgih. Upravljamo 50 proizvodnih obratov.

Za naše izdelke se odloča 150 milijonov uporabnikov po vsem svetu, tistim, ki želijo še naprej kaditi, pa bomo tudi v prihodnje zagotavljali izdelke najboljše kakovosti. Toda naša vizija za kadilce vključuje še marsikaj drugega.

Predani smo doseganju velikopoteznega cilja – cigarete nadomestiti z brezdimnimi izdelki, ki jih razvijamo in prodajamo.

Zato zaposlujemo več kot 1,586 predanih znanstvenikov, inženirjev in tehnikov, ki v naših dveh centrih za raziskave in razvoj v Švici in Singapurju razvijajo manj škodljive alternative cigaretam.

Gre za največjo preusmeritev v zgodovini našega podjetja. Obenem pa je to prava smer za uporabnike naših izdelkov, naše podjetje, naše delničarje in družbo nasploh.

Da izveste več o tem, kako uresničujemo prihodnost brez tobačnega dima, kliknite na spodnjo povezavo.

NAŠA VIZIJA

Delite to zgodbo