science-innovation
Znanost in inovacije

Pregled

Naša vizija je, da kadilcem ponudimo boljšo izbiro

 

Razvijamo in preizkušamo izdelke za dovajanje nikotina brez škodljivega cigaretnega dima, s katerimi bodo uporabniki zadovoljni. Od leta 2008 smo v razvoj vložili več kot 7.2 milijarde ameriških dolarjev in zaposlili več kot 400 vrhunskih znanstvenikov, inženirjev in tehnikov.

Milijoni uporabnikov so se že preusmerili k prvim izmed naših brezdimnih izdelkov.
Naša prednostna naloga je jasna – poskrbeti, da na stotine milijonov odraslih kadilcev, čim prej preide na uporabo manj škodljivih alternativ nadaljnjemu kajenju.

Ti novi izdelki so namenjeni samo odraslim kadilcem, ne pa posameznikom, ki niso nikoli kadili ali ki so kajenje opustili.

16-07-28_pmi_day-4-9123-22577e8bc6c7468f696e2ff0400458fff

Snovanje novih, boljših alternativ za zadovoljstvo kar največjega števila kadilcev

Zdravorazumski pristop k javnemu zdravju

Po napovedih Svetovne zdravstvene organizacije bo kljub kampanjam za opustitev kajenja leta 2025 kadila več kot milijarda ljudi. Opustitve kajenje sicer nič ne more nadomestiti, vendar verjamemo, da imamo lahko s spodbujanjem alternativ cigaretam velik vpliv na javno zdravje. 

Zato veliko vlagamo v razvoj alternativnih izdelkov, ki odraslih kadilcem prinašajo zadovoljstvo, vendar pomenijo manjše tveganje kot cigarete.

16-07-27_pmi_day-3-6333-3

Ustvarjanje manj škodljivih alternativ cigaretam

Prelomni izdelki za kadilce

Razvijamo nove izdelke, ki bi lahko nadomestili cigarete. To dosežemo z uporabo tehnologij, ki ne zahtevajo gorenja (ali zgorevanja) in ki namesto dima ustvarjajo aromatično in zadovoljujočo paro, ki vsebuje nikotin.

Vse te prelomne izdelke oblikujemo z namenom, da bi odrasle kadilce preusmerili k njihovi uporabi.

160727_pmi_neuchatel--28_aerosol_labo---d36a7124-2

Trdna znanstvena podlaga in strogo testiranje

Najsodobnejše znanstvene raziskave in razvoj

Naša celotna organizacija raziskovalnih in razvojnih dejavnosti je usmerjena v razvoj izdelkov, ki so za odrasle kadilce po vsem svetu manj škodljivi kot cigarete, a nudijo zadovoljstvo.

Postavili smo si visoka znanstvena merila in ravnamo v skladu s programom stroge presoje tveganja. Naši znanstveni rezultati so tudi predmet neodvisnega preverjanja.

Delite to zgodbo
ODKRIJTE VEČ

ODKRIJTE VEČ na PMIscience.com