Go to main content
החברה שלנו עוברת שינוי דרמטי בשנים האחרונות. אנו גאים בו מאוד. 

אנו גאים גם בתרבות הארגונית שלנו ובצורה שבה אנו בוחרים להתנהל במגוון תחומים.  

אנחנו פיליפ מוריס ישראל, - נעים להכיר.


 

עתיד ללא סיגריות

buisness-news-logo-new
ב-820 מיליון דולר: פיליפ מוריס מתרחבת לעולמות נוספים
פיליפ מוריס אינטרנשיונל הודיעה על השלמת רכישת חברת פרטין פארמה תמורת כ- 820 מיליון דולר | הרכישה מסתמנת כצעד נוסף אל עבר השגת היעד בו למעלה מ50% מהכנסות החברה יהיו ממוצרים נטולי עשן עד 2025, תוך יצירת הזדמנויות בעולמות שאינם קשורים לטבק וניקוטין כלל
ביזנעס, אתר הכלכלה החרדי | 30.09.2021

 

1280px-TheMarker_Logo.svg
רוצים להיות בריאים: ענקית הסיגריות קנתה יצרנית משאפי תרופות 

פיליפ מוריס רכשה ב-1.2 מיליארד דולר את וקטורה גרופ הבריטית, המתמחה במשאפי תרופות, כמו אלה שמטפלים באסתמה 

דה מרקר | 10.07.2021  
2560px-Maariv.svg
"פיליפ מוריס" רוצה "לגרום למיליארד איש להפסיק לעשן" 

בחברה שמקדמת בשנים האחרונות מוצרי טבק חלופיים, מספרים כי המטרה היא לגרום לאנשים לנטוש את הסיגריות: "אין מקום למכור את המוצר הישן" 

מעריב  | 31.05.2019 

פיליפ מוריס היא חברה בינלאומית המעסיקה אנשים מכל רחבי העולם. בישראל, מעסיקה החברה עובדים מכל העדות והמגזרים, בהם גם עובדים מהמגזר החרדי הפעילים במגוון תחומי עשייה, תוך שהיא מספקת מענה לצרכי העובדים החרדים בכל ההיבטים.

אנו מבינים שסביבת עבודה מגוונת ומרובת-דעות מביאה לידי ביטוי יצירתיות, חדשנות, פיתוח וצמיחה אישית. כחלק מקבוצה בינלאומית של חברות, המעסיקות אנשים מכל רחבי העולם, ערכים כמו שיוויון, גיוון והכללה מוטמעים בהתנהלות היומיומית שלנו. אנו מאמינים כי לא רק שהם צודקים, הם תורמים להצלחה משותפת.


equal-salary-globally-certified

פיליפ מוריס בע"מ היא החברה הבינלאומית הראשונה בישראל שהוכרה כ"מעסיק בשכר שווה" על ידי ארגון Equal Salary העולמי. אצלנו, כולם נבחנים על־פי הכישורים והיכולות האישיות, עם אותן הזדמנויות להתפתח ולהתקדם, וזאת תוך הכלה של ההבדלים והתאמתם למציאות העסקית.

אנו שואפים שהאנשים שלנו ירגישו נתמכים ומוערכים, ויזכו להזדמנויות שוות, ללא קשר לגיל, גזע, זהות מגדרית או אתנית, דת או לאום. זו הסיבה שאנו מעודדים שיח פתוח ופורה ומטפחים סביבת עבודה תומכת, המעריכה ומכילה את ההבדלים בינינו, ומתייחסת לכולן וכולם בהגינות ובכבוד, כדי שיוכלו לממש את הפוטנציאל המלא שלהם - בדרך לשינוי משמעותי במהות העשייה שלנו.



האנשים שלנו

הכירו כמה מהאנשים שלנו ומה יש להם לומר על עבודה בפיליפ מוריס בע"מ. 
שלומי סאלם, מוכרן מרחבי

איתנו  מ-2011

"בשנותיי הארוכות בחברה למדתי רבות וממש גדלתי עם פיליפ מוריס שהעניקה לי הזדמנויות קידום והתפתחות אישית. אני נהנה לתרום מניסיוני הרב ובזכות זה אני עוזר לעובדים חדשים להתאקלם, להתייעל ולהשתפר כל הזמן "
shlomi-salem
דוד אברהם, מוכרן
איתנו משנת 2011
"בשבילי פיליפ מוריס זו משפחה בה מכבדים ללא הבדל כל אדם לפי אמונתו והשקפת עולמו".

david-avraham
עמית חדד, מקדם מכירות
איתנו משנת 2018
"שמח לעבוד בחברה בעלת אופי וחזון שמספקת לעובדיה את כל הכלים להצליח ולהתקדם, חברה שנותנת הזדמנויות שוות לכלל העובדים, ומתחשבת בכל המגזרים".
amit-hadad

קריירה אצלנו

"אנחנו מאמינים שחברות לא עושות היסטוריה, אנשים עושים היסטוריה." 

ההצלחה שלנו תלויה במידה רבה באנשים יוצאי הדופן שמגיעים לעבודה מדי יום, עם תשוקה לעשות שינוי, לעשות היסטוריה. בקבוצה מועסקים כ-70 אלף עובדות ועובדים בלמעלה מ-175 מדינות ברחבי העולם. הם עובדים בסביבה גלובאלית ודינאמית, מנהלים אינטראקציות יומיומיות עם קולגות מהעולם, וגם יוצאים לשליחויות ומשימות ארוכות טווח במדינות אחרות.

גם בסניף המטה של החברה בישראל מבקרים ועובדים עשרות אנשים ממדינות שונות ברחבי העולם. סביבת עבודה זו, מספקת הזדמנויות קידום רבות וכן זוכה להכרה והוקרה, הן מהעובדים והן מארגונים נוספים.

פיליפ מוריס אינטרנשיונל קיבלה את התואר 

"Top Employer", אחד מתארי ההוקרה הנחשבים ביותר בתחום התעסוקתי, ומחזיקה בו מספר שנים ברציפות. התואר ניתן לחברות רב-לאומיות המספקות תנאי העסקה מעולים, מטפחות עובדים ופועלות בעקביות לקידום ושיפור תחום משאבי האנוש.

top-employer-logo
top-employer-global-logo

גם החברה הישראלית, מדורגת החל משנת 2021 ברשימת "100 החברות שהכי טוב לעבוד בהן בישראל" בדרוג Coface Bdi Code ומגזין דה מרקר, כאשר רב העובדים שלנו בוחרים בנו כמקום עבודה מומלץ, וזו עבורנו האסמכתא החשובה ביותר. 

bdi-code-logo

Loading video, please wait...

קריירה בפיליפ מוריס

1:49

vid thumb

מתחברים למה שקראתם? הצטרפו אלינו!
בדקו איפה אתם יכולים להשתלב, לתרום ולהיתרם כאן

קראו עוד

 

אחריות תאגידית  

כחלק אינטגרלי מהאסטרטגיה של החברה בישראל ובעולם, אנו פועלים להטמעת עקרונות של אחריות תאגידית, במגוון תחומים המבטאים את הערכים בהם אנו מאמינים, לרבות אימוץ גישת הקיימות לפי יעדי הפיתוח בר-הקיימא של האו"ם. בשנה שעברה הפכנו לחברת הטבק הראשונה בישראל שמפרסמת ד"וח אחריות תאגידית  המתמקד באחריות סביבתית, שוויונית וקהילתית. הדו"ח סוקר את עמדת החברה ופעילותה בנושאים כמו הפחתת השפעות סביבתיות, אחריות קהילתית, מעורבות והתנדבות, אתיקה ארגונית, חתירה לשוויון מגדרי והעצמת נשים, קידום צמיחה כלכלית והבטחת תעסוקה הולמת, צמצום אי השוויון, מיגור העוני, ועוד. 
 
160727_pmi-neuchatel-44_main_entrance_outside--d36a8427-article-highlight
Sustainability roadmap two people walking

 

 

קיימות ואיכות הסביבה 

 

יש לנו מחויבות רבה ותחושת אחריות לסביבה שבה אנחנו פועלים. עבורנו, השקעה בקיימות היא אמצעי למזעור תופעות לוואי שליליות והשפעות סביבתיות הנובעות מפעילות החברה וליצירת ערך לטווח ארוך. 

 

אנו משקיעים מאמצים פנים ארגוניים ומשאבים ניכרים בניהול סביבתי נכון כמו תיעדוף רכש "ירוק" (גם במחיר גבוה יותר), חיסכון בחשמל, הפסקת שימוש במוצרי פלסטיק חד-פעמי, הפרדת פסולת ומחזורה, מעבר לשימוש בחומרים ידידותיים לסביבה (מכוסות מתכלות ועד להחלפת צי הרכב, ברכבים היברידיים), סטנדרטים של בניה ירוקה במרכזי הפעילות שלנו ועוד. 

המאמצים החוץ ארגוניים שלנו כוללים תמיכה בעמותות (כמו עמותת צלול ועמותת ״חברים לרפואה״), העלאת מודעות לשימור וניקיון הפארקים והחופים בישראל, התנדבות עובדים לאיסוף עשרות אלפי בדלי סיגריות במסגרת יום איכות הסביבה הבינלאומי, הפצת פחים ייעודיים לאיסוף בדלי סיגריות, קמפיינים ופעילויות לרתימת אלפי עסקים לצמצום השפעות סביבתיות ולשימוש במוצרים הניתנים למחזור, לרבות הוקרה ותגמול של פעילויות כאלו ועוד. 

 

חיזוק הכלכלה המקומית, פעילות התנדבותית ותרומה לקהילה 

אנו משתפים פעולה עם רשויות האכיפה וגופים נוספים במטרה למנוע סחר בלתי חוקי ושוק שחור של הברחות והעלמות מס. פעילות זו מחזקת סוחרים ועסקים מקומיים ובעלת השלכה ישירה על הכנסות המדינה ממיסוי מוצרי טבק. בנוסף, אנו מתעדפים רכש כחול־לבן על פני ספקים מחו"ל, כדי לתמוך בכלכלה המקומית. 
לצד השינוי, החדשנות והשיפור התמידי, אנו דוגלים בקידום ערכים חברתיים. במילים אחרות, מעורבות חברתית ותרומה לקהילה בכללותה – חשובות לנו לא פחות מהצלחה עסקית והבאת ערך ללקוחות. 
 
Sustainability pic
מדיניות זו באה לביטוי גם ביצירת שותפויות ארוכות טווח עם עמותות וארגונים (כמו עמותת צ'יימס, עמותת חברים לרפואה, חברת אקומיוניטי לשילוב אנשים המתמודדים עם צרכים מיוחדים במעגל העבודה, ועוד), תרומות בכסף ובשווה כסף, רכש שמקורו בעסקים חברתיים, והתנדבות של עובדי החברה במימון הארגון, הבאה לידי ביטוי במעל ל־1,500 שעות התנדבות בפעילויות שונות, מידי שנה.

אנו מזמינים ארגונים העוסקים בתחומים חברתיים ו/או סביבתיים וזקוקים לעזרה במימון פעילותם, להגיש בקשה לתרומה.

צרו קשר

"הזמנים משתנים, העולם משתנה. תמיד אפשר לבחור לא לעשות כלום. במקום זאת, בחרנו לחשב מסלול מחדש"

פיליפ מוריס עוברת שינוי דרמטי בשנים האחרונות. זהו השינוי הגדול והמשמעותי ביותר בהיסטוריה של החברה העולמית. 

"לא מעשן? אל תתחיל! מעשן? תפסיק! לא מפסיק? תשנה!"; אנחנו מאמינים במסר הזה, וחוזרים עליו בכל הזדמנות. הוא נמצא במודעות ובאתרים שלנו, בתחתית הודעות הדוא"ל ותלוי על פוסטרים בכל מקום. למה? כי למרות שאנו חברה מסחרית, אחת מחברות הטבק הגדולות בעולם, אנו יודעים שזה הדבר הנכון לעשות. מוערך כי ישנם מעל מיליארד מעשנים בעולם - וצריך לעודד אותם להפסיק. בד בבד, אנו מאמינים כי אלו שממשיכים לעשן ראויים לחלופות פחות מזיקות.
pmi-if-you-don't

 

1280px-Israel_Hayom.svg
למה חברת מרלבורו קוראת להפסקת העישון? 
חברת פיליפ מוריס, המייצרת את סיגריות מרלבורו ומותגי טבק נוספים, השיקה קמפיין חדש המפורסם ברחבי בריטניה, הקורא להפסקת העישון, וממליץ למעשנים לעבור לחלופות מופחתות חשיפה.
ישראל היום | 22.10.2018

 

buisness-news-logo-new
תתחילו להיפרד מהעשן: ‘פיליפ מוריס’ תפסיק למכור סיגריות
פיליפ מוריס אינטרנשיונל הודיעה כי היא מתכוונת להפסיק למכור סיגריות בתוך 10-15 שנים במדינות רבות בעולם • החברה פרסמה את דו”ח הקיימות והאחריות התאגידית שלה ובו עמידה ביעדי החברה ל”עולם ללא עשן” • מנכ”ל פיליפ מוריס ישראל: “על מנת לסייע בהאצת המעבר לאלטרנטיבות ללא בעירה נדרש דיון ציבורי ולבצע התאמות רגולטוריות לקידום המהלך”
ביזנעס, אתר הכלכלה החרדי | 08.07.2020

 

Shabbat-news-logo-new
למעלה ממיליון מעשנים - מפחיתים את הנזק
תעשיית הטבק מנסה להשתנות. לאחר עשרות שנים בהן התבססה על מכירת הסיגריות המוכרות, בשנים האחרונות אנו עדים למוצרים חדשים המופיעים ומוצעים להחליף את עישון הסיגריות. החדשנות הגיעה לעולם הטבק ופותחת בפני המעשנים אפשרויות בחירה שעשויות אף להיות מזיקות פחות
כיכר השבת | ג' בכסלו תשע"ח, 21.11.17

 

החזון שלנו הוא לפתח ולהנגיש חלופות ללא עשן עבור אותם מעשנים בגירים שאחרת היו ממשיכים לעשן. מיליארדי דולרים הושקעו עד כה כדי לממשו, ואנחנו פועלים במלוא המרץ כדי להפכו למציאות. 
בהתאמה, אנחנו מתפתחים גם בכיוונים אחרים שיאפשרו לנו להמשיך להשקיע במדע ומחקר ולספק מוצרים חדשניים וטכנולוגיות מובילות במגוון תחומים.  
 
"חזון "עתיד ללא עשן" נע סביב החלפתן של הסיגריות המסורתיות במוצרים חדשניים, מבוססי מחקר מדע וטכנולוגיה, כאלטרנטיבה מזיקה פחות שמעשנים בגירים יוכלו לעבור אליה באופן מלא". 

פיליפ מוריס אינטרנשיונל  

פיליפ מוריס אינטרנשיונלPhilip Morris International -(PMI ) הינה חברת טבק בינלאומית בבעלות ציבורית המדורגת ברשימת 'ortuneF 500' של התאגידים הגדולים בעולם. היא נוסדה ב-1985 כחלק מקבוצת אלטריה (Altria)  והפכה לחברה עצמאית ב-2008. החברה האמריקאית שבסיסה בניו-יורק, ארה"ב (סימול בבורסה:PM ) מנוהלת ממשרדי המטה התפעולי הממוקמים בלוזאן, שוויץ, ולה סניפים ומרכזי פעילות בכל רחבי העולם, עם מרכזי מחקר ופיתוח בנושאטל ובסינגפור.
icoemployee11

70,000~
עובדים ברחבי העולם 

icomicroscope08

1,460
מדענים, מהנדסים וטכנאים

icosustainability

~170
מדינות ושווקים בהן אנו פעילים

customers-icon

150
מיליון צרכנים ברחבי עולם 

facilities-icon

51
מפעלים ומרכזי ייצור ברחבי העולם 

icomoney

>14
מיליארד דולר השקעה במדע, מחקר ופיתוח 

 

פיליפ מוריס בישראל  

פיליפ מוריס בע"מ (PML – Philip Morris LTD) הנציגות הישראלית של החברה, הינה חברת בת של הקונצרן הבינלאומי. החברה פעילה בישראל למעלה מעשור והוקמה בשנת 2011. החברה מפעילה משרדים ומרכזי הפצה בכל רחבי הארץ. מטה החברה ממוקם בתל-אביב. 

 

facilities-icon03
5
מרכזי פעילות ארציים (ת"א, בני-ברק, חיפה, יבנה ובאר-שבע) 
icoemployee11

~300
עובדים 

markets-icon

+1,500
שעות התנדבות בקהילה (מידי שנה) 

donation-icon

+1
מיליון ₪ תרומות לעמותות וארגונים חברתיים (מידי שנה) 

local-purchase-icon

98%
רכש מספקים מקומיים "כחול לבן" (ותעדוף לרכש ירוק/מעסקים חברתיים)